Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!

Skoraj vsi lastniki kužkov smo že doživeli, da so se hišni ljubljenčki brez našega dovoljenja odpravili na potep po okolici.

Tako je bilo tudi v simpatičnem video posnetku, pri katerem je vso pozornost ukradel pes, ki je obžaloval svoje dejanje.

Avtor video posnetka je posnel trenutke po tem, ko je njegov kuža pobegnil zdoma. Sedel je v avtomobil in se odpravil za psom, ki ga je kmalu našel med potepanjem.

Psa je kar iz vozila najprej okaral, kuža pa je s svojo reakcijo nasmejal mnoge spletne uporabnike. Takoj je vedel, da je storil veliko napako in svoje dejanje iskreno obžaloval.

Poglejte si simpatičen prizor, ki je na spletu že prava uspešnica - do danes je video posnetek samo na YouTube omrežju dosegel več kot 300.000 ogledov. Bo pes s svojim odzivom nasmejal tudi tebe?
0
graf
Pred 5 dnevi
Poznamo to ,tut moj se rad potepe ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"