Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!

Splet je te dni obkrožil ganljiv video posnetek iz Srbije, v katerem so se dobri ljudje iz zavetišča odpravili na pomoč zapuščeni psički.

Ta je v družbi dveh mladičkov ležala v travi, mimoidoči pa so rešiteljem dejali, da je psičko skupaj z mladički nekdo odvrgel iz avtomobila.

Psička je v travi presedela več dni, preden so vaščani na pomoč poklicali zavetišče Mladenovac v Srbiji. Ko so prišli na mesto, kjer se je nahajala psička, so ob njej našli še dva mladička.

Eden izmed reševalcev je psičko z mladičkoma spravil na varno, nato se je še enkrat prepričal, da v travi ni nobenega psička več. A našel je še enega, ki bi ob nepazljivosti ostal brez matere!

Psičko so poimenovali Moli, ta pa je skupaj s tremi mladički zdaj na varnem, kjer čaka na morebitne posvojitelje. Poglejte si, kako so dobri ljudje v Srbiji življenje rešili mladičkom in psički, ki je več dni čakala lastnika, da bi se vrnil ponjo.
0
Damjana Bezek
Pred 5 tedni
Po tem kako ravnamo z živalmi, se vidi razvitost človeštva!
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Bolje da prasca, ki je to naredil, psička več nikoli ne bo videla. V očeh ji piše, da je zlata mama in da ni napadalnega značaja. Iz srca ji želim ljubečega posvojitelja, kakor tudi njenim otročkom. Pa vendar, tu je Srbija. 2015 sem bil tam in videl mnogo pretresljivega. Skrbi me...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!V mladosti so ji pravili, da ni dovolj dobra: Zdaj je z glasom prevzela sodnike!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Grozljivka v Indiji: Most se je podrl zaradi pretežkega tovornjaka!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"Pogled, ki jemlje sapo: Iz zraka so posneli čudovito lepoto Triglava!Kakšen poklon sredi Japonske: Na dan državnosti je recitiral Zdravljico!Prizor nad Singapurjem, ki jemlje sapo: Posneli so ognjeno mavrico!