Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonu

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prav posebno iznajdljivost lastnikov mačke.

Ti so na inovativen način svoji mački preprečili, da bi jim zbežala z balkona, video posnetek pa je nasmejal številne spletne uporabnike.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - samo na omrežju YouTube je do danes dosegel več kot 750.000 ogledov, prizor pa je nasmejal številne ljubitelje živali širom sveta.

Lastniki so mački neupravičen pohod preprečili tako, da so ji za ovratnico zataknili leseno kuhalnico. Mačka tako ni mogla preko balkona, njihova rešitev pa je sodeč po videnem odlično delovala.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem so lastniki svojemu hišnemu ljubljenčku preprečili, da bi jim zbežal preko balkona. Bodo z nenavadnim načinom nasmejali tudi tebe?
0
graf
Pred 6 dnevi
meni ni smešno , lastniki so očitno preglupi da bi spoznali da mačka ljubi svobodo , s takim načinom se ji zagotovo ne bodo prikupili da bi se žival rada vračala k njim ! Imam 3 mačke , pa so vse 3 prostoživeče ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!