Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!

Naši hišni ljubljenčki nam vedno znajo popestriti dneve. Dan je svojemu lastniku popestril tudi kuža v video posnetku, ki je skupaj z njim opravljal vrtnarska opravila.

Kuža je lastniku pomagal tako, da je med sajenjem v zemlji hitro izkopal luknjo.

49-letni George Konstantinopoulos je lastnik kužka v video posnetku, nedolgo nazaj pa se je lotil vrtnarskih opravil. In ker mu kuža sledi na vsakem koraku, je tokrat sprejel njegovo pomoč.

Na ukaz je kuža s tačkami spretno izkopal luknjo, preden je tja lastnik posadil rože. Prizor so posneli v mestu Vacaville v Kaliforniji.

Poglejte si, kako simpatično pri vrtnarjenju sodelujeta lastnik in njegov kuža. Brez dvoma posnetek, ki ti na obraz privabi nasmešek!
1
JeklenaPest
Pred 18 tedni
Finta bo, ko bo poba ponoči vse to še enkrat "presadil"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiSlovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Posnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaZa otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Na nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hMateri vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Pred parlamentom požel bučen aplavz: Posnetek ima več kot 165.000 ogledov!VIDEO: Hrvat je z družino hodil ob morju, nato je prišel veliki valUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Nor posnetek iz ZDA: Požagal je visoko palmo, nato pa šok!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!Posnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaRešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoKakšen spor na cesti, v vetrobransko steklo mu je vrgel kavo14-letna deklica blestela v finalu ameriškega talenta: Njen glas te bo začaral!Filmski lov policista na motorju: Na pobeglega voznika je streljal!