Leopard je lovil plen v blatni luži, skoraj bi pohodil povodnega konja

Na spletu je pristal video posnetek iz nacionalnega parka Kruger, pri katerem lahko spremljamo nenavaden prizor.

Leopard je namreč v blatni luži iskal svoj plen, med iskanjem pa je skoraj pohodil povodnega konja, ki se je hladil v blatu.

Nacionalni park Kruger je južnoafriški narodni park in eden največjih rezervatov divjadi v Afriki. Ponuja dom številnim vrstam živali, ki so v omenjenem območju zaščitene.

Iz omenjenega rezervata prihaja video posnetek, ki je na spletu že prava uspešnica - do danes je zgolj na omrežju YouTube dosegel več kot 6 milijonov ogledov, prizor pa je mnoge spletne uporabnike pustil brez besed.

Leopard je v blatni luži iskal hrano, nato pa naletel na skritega povodnega konja. Ta ga je pregnal iz svojega teritorija, sredi noči pa se je leopard vrnil in končno prišel do plena. Poglejte si, kakšen prizor so posneli v nacionalnem parku Kruger.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Prekrasen maček...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moški je govoril z mladički ovce: Posnetek ima že 9 milijonov ogledov!Potapljala se je v morju in našla zračni žep: Posnetek ima 14 milijonov ogledov!Ko je začela govoriti, so sodniki doživeli šok: Takšen talent ima ta ženska!VIDEO: Dejanje gasilcev obkrožilo internet: Posnetek ima že 6 milijonov ogledov!Delavca so odpustili, nato je z bagrom porušil hišo svojega šefaLastnica ob hiši posnela medvedko z mladičkom: Ohladila sta se v njenem bazenu!Mačka med počitkom padla s police, nato je spala naprej, kot da ni bilo ničMož na čudovit način presenetil ženo: Ostala je odprtih ust!Brezdomka ni imela denarja, moški ji je dal svojo bančno karticoJanez Janša objavil prizor na Triglavu: Zabavali so se ob zvokih harmonike!Mati zajokala, ko je izvedela skrivnost hčerke: Postala bo babica!Moški je božal mladička veverice: Njen odziv ti bo takoj polepšal dan!VIDEO: Posnetek iz zraka razkriva, kako obsežen je požar pri SocerbuVIDEO: Reševalci so se vračali v bolnišnico: Tako je zagorelo njihovo vozilo!Na gori odstranili ogromno skalo, da bi bila pot pod njo bolj varnaGasilci objavili posnetek nujne vožnje, ko je na avtocesti pristalo letaloVIDEO: Dramatičen posnetek, ko je na gorenjski avtocesti zasilno pristalo letaloKraljevi stražar na konju začel kričati na žensko, ker je prijela za vajetiVIDEO: Novi posnetki požara na Krasu: Tako je izgledal pekel iz helikopterja!Želva se je zataknila med skale: Moški jo je rešil in izpustil v vodo!Požar na Hrvaškem: Zagorelo na otoku Hvar, ena oseba izgubila življenje!Otrok jokal na letalu, nato je pogledal preko sedežaZapeljali so skozi predor, vreme se je povsem spremeniloKamela si sredi Ljubljane privošči okusno lubenicoVIDEO: Strašljiv podor kamenja na Mont Blancu, kjer poteka plezalna pot