Letalo v množico usmerilo laserje, na nebu se je odvil pravi spektakel

Na letalskem šovu Avalon Airshow 2019, ki je tudi letos potekal na letališču Avalon Airport v kraju Avalon, so bili obiskovalci priča izjemnemu prizoru, ko je v nebo poletelo akrobatsko letalo.

A to ni bilo navadno letalo. Opremili so ga namreč z laserji, na krila pa namestili pirotehnične rakete.

Letalo je v nebo poletelo v petek zvečer, ko se je stemnilo, nato pa mnoge obiskovalce navduušil z izjemnim spektaklom na nebu. Najprej je proti zbranim obisovalcem pilot usmeril laserske žarke, nato pa nebo razvesetlil s pomočjo ognjemeta.

Mnogi so tudi na spletu zapisali, da je to brez dvoma najboljši prizor iz letalskih šovov, ki so jih kdajkoli videli.

Akcijo pilota so pohvalili tudi organizatorji. Zdaj upajo, da bo prihodnji šov še boljši, četudi mnogi o tem dvomijo. Prepričani so namreč, da te točka pilota prav nič ne more preseči!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Župnik iz Bohinja se seli na drug konec Slovenije: To je povedal ob odhodu!Modrijani ganili z novo pesmijo: Jokali boste ob videospotu!Oče na poroki ganil nevesto: Ko je videla, kaj počne, je zajokala!Slovenec ob dinozavru posnel ženo: Njegov posnetek je doza smeha!Posnetek papig, ki je obkrožil svet: Pogovarjali sta se kot ljudje!Posnetek kužka, ki je ganil svet: Tako se je opravičil svojemu prijatelju!VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Kmetovalec je obiskal svojo kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Oblekel se je v dedka, nato navdušil množico: Tako je zaigral na klavir!Voznik navdušil s posnetkom: Poglej, kako je parkiral svoje vozilo!Na talentu je rocker zaigral pesem Lady Gaga: Sodniki so bili navdušeni!15-letna deklica ganila sodnike: Tako je zapela na odru ameriškega talenta!Orel je jajca izlegel na balkonu: Tako je žival hranila lastnica!Paralizirana mucka je znova shodila: Posnetek ti bo polepšal dan!Takšen prizor lahko doživiš samo v Rusiji: Medved ob lastniku jedel jabolka!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Mož je pristal na vozičku, uteho je našla v petju: Njen nastop je ganil sodnike!Kmet v hlevu ostal brez besed: To so s potepuško mucko počele njegove krave!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Protestniki izžvižgali gardo Slovenske vojske: Zmerjali so jih z izdajalci!Fotografa je obiskala mlada polarna lisička: Takšen prizor je posnel na kamero!Tudi policisti delajo napake: Takšne neumnosti počnejo na cestah!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Jelinčič vztraja pri svojem: "Študenti, ki so doma pri mamici, ne bi smeli dobiti denarja!"Posnetek Jelinčiča v družbi Bavčarja, ki obkroža Slovenijo: "Narod je glup!"