Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...

Lastnik kokoši iz Poljske je imel v preteklosti veliko težav z lisicami. Te so se večkrat prikradle do njegovega kurnika, kjer so si privoščile okusno kosilo.

Prav zato si je lastnik omislil psa, ki na kokoši svojega lastnika vedno zvesto pazi.

Dobri dve leti nazaj je na spletu pristal video posnetek, ki ga je na posestvu lastnika kokoši posnela varnostna kamera. V njem je moč videti prizor, ko se je do kurnika prikradla lisica, nato pa je vajeti v roke vzel zvesti čuvaj.


dktr, Youtube
Ko je zaslišal glasno kokodakanje, je hitro stekel proti kurniku, tam pa zagledal lisico. Pognal se je za njo, s svojim dejanjem pa po vsej verjetnosti vsaj kateri izmed kokoši rešil življenje.

V teh dneh se je znova oglasil lastnik kokoši in javnosti sporočil, da so v tem času zaradi lisic kljub psu izginile tri kokoši. Obenem se je še pošalil, da lisica v video posnetku po vsej verjetnosti še vedno teče...
0
Brane Kacjan
Pred 4 tedni
Lisica je tudi lačna, ko se nauči bo udarila zvečer, če kakšna ostane izven kurnika. :)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeNevihte bodo danes zajele vso Slovenijo, grozi nam tudi točaVIDEO: Papiga Kaja iz Slovenije spet navdušila! To počne v vročih poletnih dnehRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoKolesarji med dirko popadali na tla, kriv je bil veter zaradi helikopterjaVIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!Michelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Med vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaVIDEO: Drama pri Hvaru, Slovenci iz morja rešili nemškega pilota letalaVIDEO: Poglejte si, kako iz lubenice najlažje odstranimo nadležne peške!Voditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Peljala sta po nasprotnem pasu, nato jima je kolesar dal lekcijoSMEH: Kako se v vročih dneh hladijo na Balkanu? Privoščili so si tudi SlovenceVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljem