Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...

Lastnik kokoši iz Poljske je imel v preteklosti veliko težav z lisicami. Te so se večkrat prikradle do njegovega kurnika, kjer so si privoščile okusno kosilo.

Prav zato si je lastnik omislil psa, ki na kokoši svojega lastnika vedno zvesto pazi.

Dobri dve leti nazaj je na spletu pristal video posnetek, ki ga je na posestvu lastnika kokoši posnela varnostna kamera. V njem je moč videti prizor, ko se je do kurnika prikradla lisica, nato pa je vajeti v roke vzel zvesti čuvaj.


dktr, Youtube
Ko je zaslišal glasno kokodakanje, je hitro stekel proti kurniku, tam pa zagledal lisico. Pognal se je za njo, s svojim dejanjem pa po vsej verjetnosti vsaj kateri izmed kokoši rešil življenje.

V teh dneh se je znova oglasil lastnik kokoši in javnosti sporočil, da so v tem času zaradi lisic kljub psu izginile tri kokoši. Obenem se je še pošalil, da lisica v video posnetku po vsej verjetnosti še vedno teče...
0
Brane Kacjan
Pred 14 tedni
Lisica je tudi lačna, ko se nauči bo udarila zvečer, če kakšna ostane izven kurnika. :)
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Prizor s poroke obkrožil svet! Pred cerkvijo so ju pričakali s kombajnomPreobrat pri obnovi hiše v Lendavi: Ne boste verjeli, za kaj so porabili denar!VIDEO: V Izraelu posneli ognjeni tornado, prizor jemlje sapoSlovenka nagnala prostovoljce, ki so ji obnavljali hišo! Kuhinja ji ni bila všečVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Namen je uničiti slovensko zgodovino!"Kuža s svojim dejanjem prevzel svet: Poglej, kako je pomagal ujetemu ptičku!Na Pohorju vozil za kužkom in ga zbil, video posnetek pa objavil na spletuVIDEO: Na Hvaru preko Bookinga najeli vilo za 6.240 evrov, ob prihodu pa šokVIDEO: Šok za španske turiste v Albaniji: Napadel jih je lastnik restavracije!VIDEO: Malček iz Hrvaške nasmejal do solz: "To je super, ampak me zelo kakat!"SMEH: Kuža iz vode prinesel kamen, njegovim podvigom se smeji cel internetSMEH: Prizor iz Ljubljane nasmejal svet: Tako sta se lotila čiščenja stekel!VIDEO: Izjemen prizor pri sosedih, meteorit padel na Zemljo in noč spremenil v danPred kamerami se je prevrnil trajekt, posadka panično skakala v morjeMladenki zgrozili svet: Na Havajih sta uničili znamenito peščeno skulpturoVIDEO: Tim Gajser pokazal, kako velik človek je! Poglej, kaj je storil tokratPrehiteval je kar po odstavnem pasu, nato je dobil najboljšo lekcijoSMEH: Rusinja ob vozilu opazila pasji kakec: Tako je poskrbela za pravico!Oblasti porušile restavracijo Albanca, ki je s grozljivo napadel španske turisteSMEH: Kakšna sramota med ropom! Tako se je osmešil, da se mu smejijo še policistiSMEH: Dedek ji je rekel, da ga ne more prestrašiti! Dokazala mu je nasprotnoPorušil se je ogromen ledenik na Grenlandiji, posnetek te pusti brez besedVIDEO: Slovenijo zajele hude nevihte, številni kraji so pod vodoMoški je na plaži snemal lepotice, nato ga je zasačila njegova ženaVIDEO: Po 14 letih so se znova potopili do Titanika: Tako izgledajo razbitine danes!