Ljubosumna žena mu je dala lekcijo: To je storila, ker je plesal z lepotico!

Ljubosumje je za romantiko kot sol za hrano. Malo lahko izboljša okus, preveč lahko pokvari užitek, v določenih okoliščinah pa je "smrtno nevarno."

Pošteno lekcijo je te dni dobil moški, ko ga je žena zalotila med plesom z mlado lepotico. Prizor so posneli na kamero, video posnetek pa je na spletu že prava uspešnica!

V video posnetku je sprva moč videti mlado plesalko, ki je z vročimi gibi očitno omrežila napačnega moškega. Ta se ji ni mogel upreti, a njegovo veselje in zadovoljstvo je trajalo le kratek čas...

Že po nekaj sekundah je njegovi ženi prekipelo - prišla je na plesišče, moškemu prisolila nekaj zaušnic, nato pa ga na lastno pest pregnala mimo množice zbranih obiskovalcev.

Mnogi se ob posnetku sprašujejo, zakaj so vse žene tako ljubosumne? Mi odgovora ne poznamo, vašemu mnenju pa bomo rade volje prisluhnili.
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
S tem je samo dokazala, kaka Klotilda je...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!