Ljubosumna žena mu je dala lekcijo: To je storila, ker je plesal z lepotico!

Ljubosumje je za romantiko kot sol za hrano. Malo lahko izboljša okus, preveč lahko pokvari užitek, v določenih okoliščinah pa je "smrtno nevarno."

Pošteno lekcijo je te dni dobil moški, ko ga je žena zalotila med plesom z mlado lepotico. Prizor so posneli na kamero, video posnetek pa je na spletu že prava uspešnica!

V video posnetku je sprva moč videti mlado plesalko, ki je z vročimi gibi očitno omrežila napačnega moškega. Ta se ji ni mogel upreti, a njegovo veselje in zadovoljstvo je trajalo le kratek čas...

Že po nekaj sekundah je njegovi ženi prekipelo - prišla je na plesišče, moškemu prisolila nekaj zaušnic, nato pa ga na lastno pest pregnala mimo množice zbranih obiskovalcev.

Mnogi se ob posnetku sprašujejo, zakaj so vse žene tako ljubosumne? Mi odgovora ne poznamo, vašemu mnenju pa bomo rade volje prisluhnili.
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
S tem je samo dokazala, kaka Klotilda je...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija