Ljudje iz Indije prvič v življenju poizkusili cheesecake

Splet obkroža video posnetek iz Indije, pri katerem lahko spremljamo odziv tamkajšnjih prebivalcev, ko so prvič v življenju poizkusili cheesecake.

Nad okusom omenjene sladice so bili sodeč po odzivih več kot navdušeni, video posnetek pa je na spletu že prava uspešnica.

Samo na YouTube omrežju je video posnetek do danes dosegel skoraj milijon ogledov, sodelujoči pa so v okusu sladice več kot uživali.

Cheesecake ali sirova torta je sladka sladica, sestavljena iz ene ali več plasti. Glavna in najdebelejša plast je sestavljena iz mešanice mehkega, svežega sira, jajc in sladkorja. Spodnja plast je najpogosteje sestavljena iz skorje ali podlage iz zdrobljenih piškotov, graham krekerjev, peciva ali včasih biskvita.

Poglejte si odzive ljudi iz Indije, ko so prvič v življenju poizkusili sladico cheesecake. Ste tudi vi velik ljubitelj sirove torte?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Na oder je prišla na invalidskem vozičku: Sodniki so jokali ob nastopu!Kravi se je v kopito zataknil zob: Poglej, kako so ji pomagali!Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!Nor posnetek nesreče vlaka: Zabil se je v tovornjak, ki je prevažal vozila!15-letna slepa deklica razjokala sodnike: Na talentu je dobila zlati gumb!Il Divji zapeli uspešnico skupine Rok'n'Band: Nastop, ki navdušuje Slovenijo!V nemškem pevskem šovu pokazal talent: Sodniki so bili navdušeni!Lastnica delila posnetek iz hiše: Duh je kužku snel ovratnico!VIDEO: Slovenska zabava na Krku: Posnetek, ob katerem ti zaigra srce!Tilen Artač s parodijo nasmejal Slovenijo: Privoščil si je slovenskega ministra!Najstarejša gimnastičarka na svetu, ki šteje zavidljivih 91 letKonj je lastnico potegnil k sebi, da bi se lahko objelaDenis Avdić poslušalce nasmejal do solz: Avstrijci so dobili še Pitschko!Deroča lava iz vulkana kot za šalo premikala ogromno skaloVIDEO: Grozljiv posnetek iz Kočevja: Z avtom je nalašč zbil medveda!12-letnik bežal pred policisti, nato se je zaletel v drugo voziloPrimorski fantje zapeli z glasbeniki: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Incident na protestu v Ljubljani: Voznika je zbila enega od protestnikov!Na slovenskem talentu nastopil Marko iz Srbije: Nastop, ki je navdušil sodnike!Potapljal se je v morju, nato se je zaletel v morskega psaVIDEO: Slovenski policist skozi naselje vozil z več kot 100 kilometri na uroVIDEO: Moderna hiša na Primorskem, ki ima sanjski razgled na morjeTuristom srce padlo v hlače: Mimo njih se je sprehodil ogromen medved!VIDEO: Nebo nad Madžarsko razsvetlil meteor, tako je eksplodiral v zrakuABBA na spletu objavila novo pesem, posneli so jo že leta 1978