Luka Dončić navdušil s potezo: Denar za Krisa bo zbirala tudi Amerika!

Za malega borca Krisa mnogi Slovenci še vedno zbirajo denar za najdražje zdravilo. Po zadnjih podatkih je zbranih že več kot 1,7 milijona evrov, na pomoč pa je te dni priskočil tudi Luka Dončić.

Kar je storil čudežni deček košarke, je znova prevzelo številne Slovence!

Luka Dončić je na spletu objavil video posnetek, v katerem je oznanil svoj finančni prispevek, obenem pa daroval tudi svoje najljubše superge. Njegov poziv so videli mnogi - tudi ameriški športni novinar, ki je zgodbo o zbiranju sredstev za malega Krisa razširil po celotnem Texasu in ostalih zveznih državah v ZDA.

Za pomoč so tako prosili tudi mnoge Američane, ki so brez oklevanja že priskočili na pomoč. In prav vse zasluge za to nosi slovenski junak Luka Dončić!


Krisu lahko pomagate tako, da pošljete SMS sporočilo KRIS5 na številko 1919 in tako darujete 5 evrov. Sredstva lahko nakažete tudi na TRR račun društva Palčica pomagalčica:

SI56 0510 0801 6627 635
Palčica pomagalčica
Namen nakazila: za Krisa

Pred kamerami je že po četrtkovi polfinalni tekmi spregovoril tudi Damir Skomina, ki je vse gledalce pozval, naj Krisu pomagajo z donacijami. Kapo dol vsem, ki podpirajo dobrodelno akcijo!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Mali dar za velikega junaka....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoIzjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Lastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!