Luka Dončić polepšal dan fantu brez rok in nog: Poglej, kako ga je presenetil!

Luka Dončić je slovenski košarkarski zvezdnik, ki je poznan po svojih izjemnih košarkarskih sposobnostih.

Poleg talenta pa navdušuje tudi z dobrodelno naravo in srčnostjo. Številni primeri iz preteklosti kažejo, da je Luka človek z velikim srcem, ki se zavzema za druge in vedno pomaga tistim, ki potrebujejo pomoč.

Nedavno je Luka Dončić sklopu svoje fundacije presenetil fanta po imenu Chase, ki nima rok in nog. Omogočil mu je ogled pretekle tekme All-Star, nato je fanta povabil še na trening, kjer je lahko njegovo igro spremljal kot poseben gost.

"To je najboljša stvar, ki se mi je zgodila v življenju," je ob presenečenju dejal Chase, ki se mu še sanjalo ni, da bo v živo spoznal svojega največjega vzornika Luko Dončića.

Luka Dončić je s svojim dejanjem pokazal, da se zaveda, kako pomembno je biti vzor vsem mlajšim in kako pomembno je imeti veliko srce. Poglejte si ganljivo presenečenje, ki ga je Luka Dončić pripravil za fanta brez rok in nog.
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Luka je velik v času in prostoru. Pa tudi "razširjeno srce" ima...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Glasbeniki iz Slovenije zapeli uspešnico ansambla, njihov nastop te bo navdušilPosnetek, ki je doza smeha: To počnejo psi in mačke, ko njihova lastnika spita!VIDEO: Trije slovenski pevci navdušili z nastopom: Tako so zapeli novo balado!Miniaturni konjiček lovil moškega: Posnetek ima že 12 milijonov ogledov!Kamera v Cerknici posnela nočni obisk: Pred hišo se je znašel trop volkov!Tujcem ponujal 50€, če ugane njihov jezik: Poglej, kako ga je zmedel Slovenec!Mladiček pasme Border Collie prvič srečal lisičko: Posnetek ti bo polepšal dan!11-letna deklica navdušila sodnike: Tako je zapela uspešnico Whitney Houston!VIDEO: Ilka Štuhec na smuku dosegla zmago: Poglej si njeno izjemno vožnjo!Voznik je zapeljal pred Smarta, na izvozu sta se oba večkrat prevrnilaŠportno letalo pristalo na vrhu stolpnice Burj Al Arab v DubajuRobert Petejan pripravil pesem za Ford: Njegov nastop je doza smeha!Tilen Artač zapel kot Adi Smolar: Prisluhni parodiji, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač nasmejal kot vedeževalec Blaž: Klicali so ga glede zdravnika!Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Predstavili so nove koledarje!Sestre in brata zapeli uspešnico "Jolene", nastop ima že 21 milijonov ogledovPosneli so bitko med dvema slonoma: Posnetek ima več kot milijon ogledov!Robert Roškar sovoditeljici Anji v posteljo skril živo kačo17-letnik navdušil v šovu na Norveškem: Njegov nastop je že prava uspešnica!Člani primorske skupine Superhuman Goats predstavili novo pesem "Iščeš"Tilen Lotrič predstavil novo čudovito balado: Pesem je posvetil mami!Dve Azijki zaigrali pesem "The Sound Of Silence", njun nastop je balzam za dušoNina Pušlar v živo zapela svojo pesem: Njen nastop navdušuje Slovence!Slovenka citrarka zapela pesem Vlada Kreslina: Njen nastop je balzam za dušo!Slovenski pevci združili moči in zapeli uspešnico legendarne skupine Pop Design