Luka Dončić razveselil dečka na invalidskem vozičku: Poglej, kaj mu je podaril!

Slovenski NBA zvezdnik Luka Dončić je te dni znova pokazal, kako veliko srce ima.

Po pretekli tekmi med ekipama Dallas Mavericks in Brooklyn Nets je mnoge navijače navdušil z ganljivo potezo, ko je dečku na invalidskem vozičku poklonil prav posebno darilo.

Luka Dončić je po izjemni predstavi na igrišču opazil mladega navijača na invalidskem vozičku, ki je njegov velik oboževalec. Brez oklevanja je pristopil do njega in mu podaril par njegovih čevljev s podpisom, deček pa nad darilom ni skrival navdušenja.

Naš izjemni košarkar je namreč poleti izdal svojo serijo športnih čevljev Jordan Luka 2, ki veljajo za prestižno znamko. Prav omenjeno serijo je Dončić podaril mlademu navijaču, ob tem pa dejal, da takšnih čevljev poleg njega nima še nihče.

Poglejte si simpatičen prizor po pretekli tekmi med ekipama Dallas Mavericks in Brooklyn Nets, ko je Luka Dončić mlademu navijaču na invalidskem vozičku podaril svoje podpisane čevlje. Bravo za takšno ganljivo potezo!
0
JeklenaPest
Pred 29 tedni
Luka je pozabil priložiti vesla...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Modrijani predstavili eno najlepših pesmi: Nastop, ki obkroža Slovenijo!Primorski fantje zapeli pesem v spomin Bogdanu: Nastop, ki je ganil Slovenijo!VIDEO: Zmagovalka pesmi Evrovizije 2024 je Švica, na drugem mestu HrvaškaSlovenci zapeli hrvaško pesem z Evrovizije: Predstavili so jo v polka različici!VIDEO: Ogromna toča prizadela Francijo: Uničevala je strehe in avtomobile!VIDEO: Malček zapel hrvaško pesem z Evrovizije: Njegov nastop obkroža državo!Hrvat se po pijani noči pogovarja z očetom: Posnetek, ki je doza smeha!VIDEO: Švicar po zmagi na Evroviziji razbil stekleni pokal in si zlomil prstSlovenski ansambel zapel s tercetom: Njihov nastop je navdušil mnoge!VIDEO: Voznik posnel izjemen prizor: Cesto so pred njim prečkali divji prašiči!VIDEO: Grozljiv posnetek iz Rusije: Avtobus po trčenju zapeljal v reko!VIDEO: Perpetuum Jazzile zapel pesem "Veronika", ki jo je Raiven pela na EvrovizijiVIDEO: Luka Basi v hrvaščini zapel pesem iz Skrito v raju: Navdušil je Hrvate!Prizor, ki gane do solz: Mlade ptice hranijo starejše, ki ne morejo več leteti!Denis Avdić spraševal sodelavko o nogometu: Posnetek je doza smeha!VIDEO: Na talentu s plešo nasmejal sodnike: Za nastop je prejel zlati gumb!VIDEO: Čudovit vrt na Gorenjskem: Sapo jemlje na zgolj 100 kvadratnih metrih!Robert Roškar priredil evrovizijsko pesem Raiven: Njegov nastop je doza smeha!Isaac Palma predstavil novo pesem: Njegovi oboževalci so navdušeni!VIDEO: Favoriti za zmago na Evroviziji: Iz tekmovanja diskvalificirali Nizozemsko!Izjemen nastop lanske zmagovalke: Tako je Loreen zapela na odru Evrovizije 2024!Ganljiv posnetek brezdomca iz Slovenj Gradca, ki biva v neživljenjskih razmerahGanljiv sprejem za Hrvata, ki je nastopil na Evrovizji: Preplavile so ga solze!Čudovit dom slovenskega oblikovalca lesenih izdelkov: Notranjost vas bo navdušila!Dva stanovalca izgubita kupljena živila