Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajo

Naši hišni ljubljenčki nam s svojimi norčijami in vragolijami vedno znova polepšajo dneve.

Tako je bilo tudi v video posnetku, pri katerem je lastnik posnel svojo mačko in psa. Video posnetek je na YouTube omrežju že prava uspešnica.

Do danes je omenjen prizor dosegel že več kot pol milijona ogledov, največ zaslug za izjemen odziv pa nosi pes, ko je s svojim dejanjem nasmejal mnoge ljubitelje živali na spletu.

Pes je namreč zasačil mačko med krajo njegove hrane, z odzivom pa poskrbel za dozo smeha. Približal se je mački, nato jo je odrinil od skodelice s hrano in ji dal jasno vedeti, da hrana pripada le njemu.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem je lastnik posnel odziv svojega psa po tem, ko je zasačil mačko med krajo njegove hrane.
0
graf
Pred 5 tedni
pri men je pa ravno obratno : pes ne zamudi nobene priložnosti da mačkam poje hrano ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za Miho Deželaka: Na cesti so ga ustavili policaji!Do solz sta nasmejala sodnike: Poglej, kaj sta počela na talentu!Nastop, ki je ganil sodnike: Bori se z rakom, na talentu je dobila zlati gumb!Lastnik zasačil kužka, ko je zbežal zdoma: Tako mu je bilo žal!VIDEO: Voznik je parkiral na tujem posestvu: Kmet mu je pokazal hudiča!Moški nahranil mladičke štorklje: Posnetek je uspešnica na spletu!Deželak zajokal ob žalostni zgodbi: Izvedel je, da 18-letnega Bora ni več!Denis Avdić iskreno o Deželaku: Močne besede, ki odpirajo oči in srce!Medvedja družina se je ohladila v bazenu: Posnetek ima že 8 milijonov ogledov!Žensko je odpeljal rešilec: Takšen ganljiv prizor so posneli reševalci!Očka padel s hčerko v naročju: Poglej, kako jo je obvaroval med padcem!Parodija na Sanjski moški: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Dojenčica ni prepoznala očeta, ko si je obril bradoVIDEO: Morski pes v Dalmaciji zaplaval na obaloVIDEO: Posnetek iz Ljubljane: Med napadom so jih posnele varnostne kamere!Prijazen kuža potolažil moškega, ki je pred kratkim izgubil psaVIDEO: Prizor, ki je razjezil Slovence: Takšno nesnago za seboj pušča mladina!Zdravniki so rekli, da 15-letnica ne bo več hodila: Tako je mamo ganila do solz!VIDEO: Francoski buldog lastnika med spanjem pokril z odejoTako navdušena je bila mala deklica, ko je šla z očetom na ribolovNor posnetek kolesarjev in motorista, ki na spletu ruši rekordeVIDEO: Grozljivka na EP: Danskega nogometaša oživljali na igrišču!Oto Pestner zapel legendarno pesem "Čebelar", nastop je navdušil SlovencePosneli morskega psa, ki je preživel veliko bojev v morjuJan Plestenjak navdušil Slovenijo: Prisluhni njegovi novi pesmi "Zgoraj je nebo"