Mačka ni vedela, kaj bi z dojenčkom: Konec vas bo nasmejal do solz!

Splet je znova obkrožil video posnetek izpred nekaj let, v katerem je za dozo smeha poskrbela mucka.

Lastnik je posnel njeno zmedo ob dojenčku, nato pa na kamero ujel tudi simpatičen muckin spodrsljaj.

Mucka je v video posnetku zaspala na posteljici novorojenčka, ko jo je ta prebudil. Sprva je mucka povsem prestrašena gledala bitje pred njo, žival pa ni vedela, kako naj se ob tem prizoru odzove.

S strahom v očeh je opazovala novorojenčka, ob koncu video posnetka pa poskrbela za pravo dozo smeha.

Poglejte si simpatičen prizor z dojenčkom in mucko, ob katerem smeha ne manjka. Video posnetek je do danes na Youtube omrežju dosegel že skoraj kot 2,5 milijona ogledov.
0
JeklenaPest
Pred 7 tedni
Lahko, da se je mali tako hudo vsral, da je mačkona "odpihnilo"...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kelnarca iz Slovenije v roke vzela harmoniko: Njen nastop obkroža državo!VIDEO: Slovenka spregovorila o koronavirusu: "Ne vidim nič dobrega v tem, da se tako straši ljudi!"Na ulici jih je prosil, da zapojejo v mikrofon: Talent blondinke te bo odpihnil!2-letnik objel dostavljalca pice, nevedoč, da je pred kratkim izgubil hčerkoSlovenija na evrovizijo 2020 pošilja Ano Soklič: Prisluhni njeni pesmi Voda!VIDEO: Klemen Slakonja navdušil na Emi, zapel je slovenske pesmi z EvrovizijeNora trojka Luke Dončića, navijače je dvignil na nogeNovi posnetki iz Italije po izbruhu koronavirusa: Slovenija sprejema prve ukrepe!Uporabil je voziček iz trgovine, da je pred policisti na tla spravil kradljivcaMotorist pobegnil roparjem tako, da je na avtocesti bežal v nasprotno smerPosnetek Arturja Šterna in La Toye, ki se mu smeji vsa SlovenijaKako doma izdelati preprosto masko za preprečitev okužb?Paralizirani mucki so izdelali voziček: Njeno veselje obkroža splet!Pred hišo je ukradel paket, nato so se mimo pripeljali policistiSMEH: Dedek pokazal najboljši način, kako jesti špageteVIDEO: Posnetek z naše avtoceste: "Vsi smo se umaknili rešilcu... No, skoraj vsi!"Tovornjaku je na avtocesti počila guma, sledila je grozljivkaPosnetek kužka senzacija na spletu: Tako je na prehodu za pešce varoval otroke!Lastnik kužka je delal od doma: Takšno veselje so posneli na kamero!VIDEO: Grozljiv razlog, zakaj se ne smemo zaustavljati v predorihVIDEO: Tako se po naših cestah vozi Dars? Poglej, kaj je storil voznik!EMA 2020: Na voditelja Klemna Slakonjo se je med nastopom zrušil klavirMladenič navdušil s plesom: "Boljši je kot Michael Jackson!"V šovu The Voice zablestel 14-letnik: Sodnike je odpihnil s svojim glasom!Ladja na Arktiki plula skozi led, posnetek s krova jemlje sapo