Mačka zaporedoma odprla 5 vrat, njen talent te bo navdušil

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo iznajdljivo mačko.

Ta je vpričo lastnika zaporedoma odprla pet vrat, s svojim početjem pa navdušila številne spletne uporabnike in ljubitelje živali.

Video posnetek je že prava uspešnica na spletu - do danes je dosegel preko 400.000 ogledov zgolj na omrežju YouTube, iznajdljiva mačka pa bo s svojim nenavadnim talentom brez dvoma navdušila tudi tebe.

Mačka je naprej opazovala vrata, nato pa skočila na kljuko in brez težav odprla vrata. Tako je storila kar s petimi vrati v hiši, nad njenim talentom pa so navdušeni številni spletni uporabniki.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo iznajdljivo mačko med zaporednim odpiranjem vrat. Bo s svojim početjem navdušila tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 7 dnevi
Mačke so krasna bitja. Pred psi jim dajem prednost. Moj vsako noč pride spat k meni v posteljo. Jooooj, kako se cartava...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Sosedje so se 5 let smejali, ker so pred hišo gradili jahto, nato so obmolkniliNa meji s Hrvaško so mu popustili živci: Tako je napadel drugega voznika!Gluha ženska prvič slišala glas svojega moža: Prizor ima 10 milijonov ogledov!Iz vode so rešili kenguruja: Poglej, kako se je žival zahvalila ljudem!Mačka je grizla kozarec, nato ji je glava padla v vodo: Njen odziv je doza smeha!Voznik na avtocesti v Romuniji trčil v medvedaDojenček vzgojiteljici umaknil stol, tik preden se je usedlaStrogi sodnik Simon ustavil nastop 20-letnika: Na koncu je poskrbel za navdušenje!Moški z uboge želve odstranil morske školjke: Posnetek ima 26 milijonov ogledov!V gozdu je žagal drevesa, divja žival si je želela njegove pozornostiVIDEO: Ganljiv prizor na otoku Hvar: Tako je mali sinček pomagal očetu gasilcu!Družina med sprehodom naletela na medveda: Tako dolgo jim je sledil po poti!Starši so deklici kupili kužka: Njena sreča ti bo polepšala dan!Na ameriškem talentu je ples združil s čarovnijo: Nastop je navdušil sodnike!Deček z avtizmom padel v bazen: Življenje mu je rešil sosed!Plesalka na talentu prevzela sodnike: Njen plesni nastop je prava senzacija!Lastniki pokazali smešno rešitev, kako mačko zadržijo na balkonuVeč kot 100 skatov plavalo ob obali: Takšen prizor so doživeli kopalci!VIDEO: Redar v Šiški na tla podrl kolesarja: Posnetek danes obkroža Slovenijo!VIDEO: Na Petrolu napolnil rezervoar kljub obvestilu, da goriva ni več12-letnik z angelskim glasom prevzel sodnike: Njegov nastop te bo navdušil!Dekleta s čudovitim plesom do zlatega gumba: Tako so navdušile na talentu!Tadej Pogačar z moštvenim kolegom pred ciljem igral kamen, papir, škarjeLjubljanski policist na motorju opazil reševalce: Tako jim je pomagal ob zastoju!Moški na talentu šokiral sodnike: Takšnemu noremu nastopu so bili priča!