Mačkon srečal svoje mladičke: Posnetek ima že 40 milijonov ogledov!

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo prvo srečanje mačkona s svojimi mladički.

Prizor je sodeč po odzivih navdušil številne ljubitelje živali, ob video posnetku pa boste brez dvoma uživali tudi sami.

Video posnetek srečanja mačkona z njegovimi mladički je na spletu že prava uspešnica - samo na YouTube omrežju je do danes dosegel 40 milijonov ogledov, ob prizoru pa bo tudi tebi zaigralo srce.

Mačkon v video posnetku še nikoli prej ni videl svojih mladičkov - lastnik je posnel njihovo srečanje, veliko ljubezen pa je bilo čutiti tudi med mačkonom in mamo mačko.

Poglejte si simpatičen video posnetek z mačjimi mladički, ko so prvič spoznali svojega očeta. Bodo prizori tudi tebi segli v srce?
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Uiiii.., kaki lubčkani so...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje