Madžarski voznik prehiteval po odstavnem pasu: Skoraj bi se zgodila tragedija!

Na cestah vedno znova naletimo na nespametne voznike, ki s sovjim početjem močno ogrožajo sebe in druge udeležence v prometu.

Iz sosednje Madžarske prihaja video posnetek z avtoceste, v katerem bi se lahko nespametno prehitevanje enega izmed voznikov končalo s tragedijo.

Kamera v taksiju je posnela prizor, ko je voznik slednjega zapeljal na prehitevalni pas, da bi prehitel vozilo pred seboj. To je sicer storil prehitro, a kljub temu ni opravičila za dejanje drugega voznika, ki je sledilo kmalu zatem.

Vozilo na voznem pasu je eden izmed voznikov na Madžarskem prehitel kar po odstavnem pasu, na katerem je stalo vozilo cestnih delavcev. Skoraj bi prišlo do trčenja, ob katerem bi po vsej verjetnosti znova poročali o tragediji.

Še en dokaz, zakaj je prehitevanje in vožnja po odstavnem pasu na avtocestah izredno nevarna. Poglejte si, kakšni grozljivki so bili te dni priča na Madžarskem!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Vidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimMladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Filip zapel z operno pevko: Prisluhni, kako sta zapela slovensko pesem!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!VIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Grozljiv posnetek iz Rusije: Eksplodirala je bencinska črpalka!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuGrozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!Moški prijel sekiro, nato je razbil steklo na avtomobilu: Rešil je ujetega kužka!Mladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Strela na pašniku zadela kravoKanadčan posnel trenutek, ko se je ogromen tornado dotaknil talProdajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!