Mala blondinka stopila na oder talentov. Samo počakajte, da začne jodlati!

Ko je leto dni nazaj na oder šova ukrajinskega talenta stopila 11-letna blondinka, si nihče izmed sodnikov niti predstavljal ni, čemu bodo priča.

Mala deklica je s svojo čudovito pričesko in prisrčno opravo navdušila vse sodnike ter vse goste, ki so si avdicije prišli ogledati v živo.

Ob nastopu 11-letne Sofie Shkidchenko se je v ozadju najprej začela predvajati glasba, nato je mala deklica začela peti. A njen talent ni le petje, temveč nekaj drugega.

Izbrala si je namreč pesem, pri kateri se določene dele odpoje z jodlanjem. Simpatična Sofia je sodnike med svojim nastopom navdušila prav z jodlanjem, video posnetek njenega nastopa pa je na spletu razumljivo že prava uspešnica.

Prisluhnite petju in jodlanju 11-letne deklice iz Ukrajine, ob katerem boste mali blondinki tudi sami zaploskali!
0
JeklenaPest
Pred 3 meseci
Mala je "zgovorna", če se temu lahko tako reče. A jodlanje mi je priskutila ena naša pevka Brigita Dorič, ki v vsakem komadu komaj čaka, da lahko začne s tistim svojim zavijanjem. Za en ali dva komada na večer še to razumem. Star pregovor pa pravi: če je nečesa preveč še s kruhom ni dobro...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Nevesta na poroki do solz ganila ženina: Njenega darila ne bo nikoli pozabil!Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!VIDEO: Nenavaden gost na hrvaški obali: Takšen prizor so posneli ob morju!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"SMEH: Gorenjski policist ustavil kolesarja: "A se ti jaz usedem na kolo?"Jana Morelj pokazala pevski talent: Tako je zapela z Vladom Kreslinom!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Poškodovan morski lev skočil na čoln, da bi mu ljudje pomagaliGanljiv posnetek iz BiH: Dobri ljudje rešili medveda, ki je padel v vodnjak!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!10-letna drsalka zaplesala ob pesmi Hallelujah: Njen nastop jemlje sapo!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisic10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!Bi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Posnetek dojenčice obkroža splet: Njen nalezljiv smeh ti bo polepšal dan!Umetnik v roke prijel sušilec za lase: Končni rezultat te bo odpihnil!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!Japonec, ki navdušuje Slovenijo: Tako je na harmoniko zaigral "Na Golici"