Mala deklica je bila premajhna za napravo! Poglejte, kaj je storil njen očka...

Očetje vedno poskrbijo, da se vsi njihovi otroci zabavajo. Takšen je tudi očka v video posnetku, ko je skupaj z družino obiskal zabaviščni park. Njegovi otroci so se podali na eno izmed naprav, najmlajša hčerka pa je bila žal premajhna.

Prav zato je očka stvari vzel v svoje roke, s potezo pa hitro obkrožil svet!

V video posnetku, ki je v teh dneh obkrožil svet, je moč videti simpatičnega očeta, ki je na hrbet posedel najmlajšo hčerko. Ker je bila premajhna, na napravo pred njima ni mogla sesti.

Ker se je očka zavedal, da bo njegovo deklico to razžalostilo, je z njo na hrbtu poskrbel za pravo dozo zabave!

Sinhrono se je zibal tako, kot se je naprava pred njima, deklica pa je bila po odzivu sodeč navdušena. Poglejte si posnetek, v katerem lahko po mnenju mnogih vidimo najboljšega očka na svetu!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva Severina21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Rusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreLastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Italijan v Dolomitih snemal sina: Za njegovim hrbtom je lomastil medved!