Mala deklica mnogim polepšala dan: Tako je v trgovini mahala kupcem!

Te dni je na spletu znova zaokrožil video posnetek, pri katerem lahko spremljamo simpatične trenutke v nakupovalnem centru.

Pred leti je tam srečo in ljubezen z neznanci delila komaj leto dni stara deklica Joey, ko je pozdravljala neznance in jim tako polepšala dan.

Video posnetek je na omrežju YouTube objavila Caitlin Hicks, mati deklice Joey. Do danes je zgolj na omenjenem omrežju dosegel več kot 40 milijonov ogledov.

Mama deklice je ob video posnetku zapisala, da Joey rada deli svojo srečo z drugimi ljudmi, s svojim početjem pa mnogim ogreje srce. Nič drugače ni bilo niti ob enem izmed preteklih obiskov trgovine, ko je deklica številnim neznancem polepšala dan.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo malo deklico v nakupovalnem centru, ko je mahala neznancem in jim s svojim početjem polepšala dan.
0
JeklenaPest
Pred 22 tedni
Bodi prijazna do vseh moških. Nikoli ne veš, kdo je tvoj ata...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Deželaku na poti pomagal 99-letni Franc, skupaj sta gonila kvadrocikelVIDEO: Deželaku družbo delal 22-letni Anže, ki je na kvadrociklu igral harmonikoVoznica je spregledala tovornjak: Policist posnel filmski skok čez prikolico!Pevski zbor do solz ganil Simona Cowella, nato so dobili zlati gumbMoški je zgradil kamnito hišo v gozdu: Posnetek je uspešnica na spletu!Policistka je ustavila dedka: Med postopkom jo je navdušil s plesom!5-letna deklica se igra z nemškimi ovčarji: Posnetek ima 16 milijonov ogledov!Slovenca nasmejala s posnetkom: Tako je mož potolažil svojo ženo!Parodija na odstrel nutrij: Prisluhni, kaj je povedal lovec iz Slovenije!Katja Kaučič navdušila Slovence: Tako je zaigrala skladbo Franca Miheliča!Družino med sprehodom presenetila grizli medvedka z mladičkomaVIDEO: Kolaps na primorski avtocesti: Vozniki peljali kar v nasprotno smer!Tovornjakar nasmejal s posnetkom, ko so ga na avtocesti kaznovali policistiVIDEO: Deželaku je uspelo, na kvadrociklu je premagal peklenski klanecKamera posnela trenutek, ko je oče pred utopitvijo rešil sinaPevci z ansamblom zapeli slovenski valček: Njihov nastop te bo navdušil!VIDEO: Jože Potrebuješ pokazal postopek, kako doma izdelujejo bezgov sokLuka Basi in Deželak zapela skupaj: Pevski talent sta pokazala na kvadrociklu!Mali slonček, ki je komaj shodil, se požene proti turistomRebeka Dremelj navdušila Slovence: Prisluhni, kakšno novo pesem je objavila!Na ljubljanski obvoznici posneli voznika, ko je peljal v nasprotno smerZakonske težave dveh upokojencev: Parodija na stvari, ki so prepovedane!Tetover malčku izdelal ponarejeno tetovažo, posnetek ima 2 milijona ogledovSlovenska parodija na novo tehnologijo: Posnetek je doza smeha!Prenavljali so cesto, Slovenec se je ob zapori peljal kar čez travnik