Mala deklica obkrožila svet: To je nasvet, ki ga je dala svojim staršem!

Mati samohranilka iz mesta Surrey je že leta nazaj na kamero posnela čudovit prizor, v katerem je vso pozornost ukradla njena 6-letna hčerka Tiana.

Ta je mamici ponudila nekaj simpatičnih nasvetov po tem, ko se je med mamico in očetom zgodil prepir.

"Nočem biti hudobna, želim si le, da bi bili vsi prijatelji. Če sem lahko jaz prijazna, potem mislim, da so lahko prijazni tudi vsi ostali," je simpatična 6-letnica dejala v video posnetku.


Cherish Sherry, Facebook
Video posnetek njenega govora je samo na Facebook omrežju skupno presegel več kot 40 milijonov ogledov. Nič čudnega, če pa je mala Tiana tako simpatična!

Obenem je mala deklica svetu povedala, da si želi le tega, da bi se vsi imeli radi. V kolikor bomo hudobni, se bomo namreč razvili v pošasti, ki se bodo med seboj pojedle. Kako prav ima mala Tiana!

Prisluhnite njenim simpatičnim nasvetom in delite video posnetek še naprej med prijatelje, da bodo tudi oni priča tej izjemni pozitivi 6-letne deklice!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!