Mala deklica obkrožila svet: To je nasvet, ki ga je dala svojim staršem!

Mati samohranilka iz mesta Surrey je že leta nazaj na kamero posnela čudovit prizor, v katerem je vso pozornost ukradla njena 6-letna hčerka Tiana.

Ta je mamici ponudila nekaj simpatičnih nasvetov po tem, ko se je med mamico in očetom zgodil prepir.

"Nočem biti hudobna, želim si le, da bi bili vsi prijatelji. Če sem lahko jaz prijazna, potem mislim, da so lahko prijazni tudi vsi ostali," je simpatična 6-letnica dejala v video posnetku.


Cherish Sherry, Facebook
Video posnetek njenega govora je samo na Facebook omrežju skupno presegel več kot 40 milijonov ogledov. Nič čudnega, če pa je mala Tiana tako simpatična!

Obenem je mala deklica svetu povedala, da si želi le tega, da bi se vsi imeli radi. V kolikor bomo hudobni, se bomo namreč razvili v pošasti, ki se bodo med seboj pojedle. Kako prav ima mala Tiana!

Prisluhnite njenim simpatičnim nasvetom in delite video posnetek še naprej med prijatelje, da bodo tudi oni priča tej izjemni pozitivi 6-letne deklice!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet