Malček je v cerkev prinesel poročna prstana, s prihodom je nasmejal vse goste

Nobenega dvoma ni, da so trenutku pred poroko polni smeha in veselja, včasih pa se s smehom nalezejo tudi gostje med porko v cerkvi. Velikokrat do smeha pride ob trenutkih, ko do oltarja stopajo majhni otroci, ki poskrbijo za pravo pravljično vzdušje.

Prav tako je bilo tudi v video posnetku, v katerem je za smeh poskrbel malček, ki je do oltarja nesel prstane.

Smehu se gostje ob določenih trenutkih ne morejo upreti in tako je bilo tudi na poroki v video posnetku. Najprej sta do oltarja stopila deklica in deček, nato je za njima v cerkev stopil še precej mlajši fantek.

Ta je s svojo dobro voljo in smehom očaral vse zbrane v cerkvi, na srečo pa je en izmed njih prizor uspel posneti tudi na kamero.

Ko boste videli prihod malčka v video posnetku, se boste njegovemu "izpadu" zagotovo iz srca nasmejali tudi sami!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
Navihanček...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuOdraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Pismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli RomiKrava ni nehala jokati, ker so ji vzeli mladička. To je prizor, ko ga znova zagleda!VIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!SMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...VIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišnici13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciSMEH: Tako v Sloveniji izgledajo razgovori za služboMislil je, da ga psička iz vojske ne bo prepoznala! To je bila njena reakcija...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenjeSMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od talVIDEO: Huda ura v Koloradu, neurje je vozila na avtocesti obdalo v ledeni oklep