Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!

Če si želite imeti lepši dan, potem ste se znašli na pravem mestu. Pred vami je namreč video posnetek iz otroške učilnice, pri katerem je eden izmed malčkov v hipu ukradel vso pozornost.

Petje in igranje učiteljice ga je tako nasmejalo, da je s svojim nalezljivim smehom hitro "okužil" vsakega gledalca!

Mnogi se strinjajo, da ga ni boljšega zdravila od otroškega smeha, saj ta srečo prinaša prav povsod po svetu. V video posnetku pred vami je malček pridno poslušal in sodeloval ob petju učiteljice, ko se je ta lotila otroške pesmice "Clap Your Hands Together" izvajalke Sare Shonfeld.

Malčka je vsakič popadel nalezljiv smeh, s katerim je dobro voljo ponesel na prav vse konce sveta. Tudi v naše konce!

Delimo ta simpatičen prizor še naprej med prijatelje, da bodo tudi sami deležni doze smeha in dobre volje. Bo malček s svojim unikatnim smehom nalezel tudi tebe? Prisluhnite in uživajte v otroški razigranosti!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Posnetek nesreče tovornjaka na ljubljanski obvoznici, ki je šokirala SlovenijoBesede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikNa hrvaškem talentu 14-letnik raznežil sodnike: Zapel je pesem Oliverja Dragojevića!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedRuski specialci z orožjem ustavili voznika: Poteza je žensko pustila v šoku!VIDEO: Z motorko je prestrašil prijatelja: Potegavščina se je slabo končala!VIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Deklica iz Brazilije v cerkvi zapela "Hallelujah", njen glas ti bo naježil kožoVIDEO: Denis Avdić gostil 10-letno Slovenko, ki na spletu objavlja posnetkeVIDEO: V Piranu tuli sirena za nevarnost: Mesto je pod vodo!Bosanec pokazal, kako se Bosanci obnašajo v Nemčiji in kako v BosniVIDEO: Malčka sta zaplesala pred kamerami: Njun ples na spletu ruši rekorde!Vid Valič v publiki napačnega vprašal glede položajev pri seksuVIDEO: Kaos v Dalmaciji: Razburkano morje povzročilo ekstremne razmere!Parodija nasmejala Slovenijo: Spet so si privoščili Zorana Jankovića!Kitajski kmet postal senzacija s 70.000 kokošmi: Svet je navdušil s prosto rejo!Sredi noči je zapela operno pesem: Ne boste verjeli, kako so se odzvali sosedje!VIDEO: Ganljiva reklama, ki je razjokala Slovence: Takšen učinek imajo dobra dela!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!Kužka je spustila na sneg, ta je z reakcijo nasmejal vsakogarVIDEO: Prinesla je pošto, nato je prijaznega kužka pošpricala s solzivcemVIDEO: Izvir Hublja ob preteklem deževju pokazal svojo pravo močNa kamero so ujeli rojstvo delfina: Prizor bo ganil tudi tebe!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Razgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozija