Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!

Če si želite imeti lepši dan, potem ste se znašli na pravem mestu. Pred vami je namreč video posnetek iz otroške učilnice, pri katerem je eden izmed malčkov v hipu ukradel vso pozornost.

Petje in igranje učiteljice ga je tako nasmejalo, da je s svojim nalezljivim smehom hitro "okužil" vsakega gledalca!

Mnogi se strinjajo, da ga ni boljšega zdravila od otroškega smeha, saj ta srečo prinaša prav povsod po svetu. V video posnetku pred vami je malček pridno poslušal in sodeloval ob petju učiteljice, ko se je ta lotila otroške pesmice "Clap Your Hands Together" izvajalke Sare Shonfeld.

Malčka je vsakič popadel nalezljiv smeh, s katerim je dobro voljo ponesel na prav vse konce sveta. Tudi v naše konce!

Delimo ta simpatičen prizor še naprej med prijatelje, da bodo tudi sami deležni doze smeha in dobre volje. Bo malček s svojim unikatnim smehom nalezel tudi tebe? Prisluhnite in uživajte v otroški razigranosti!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreČuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Tako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuGanljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!VIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomMali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!V šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!