Malček z Downovim sindromom prvič videl sestrico: Njegov odziv ti stopi srce!

V mesecu marcu je na spletu pristal čudovit video posnetek, pri katerem so starši posneli prizor, ko se je njihov sin Brooks prvič srečal z novorojeno sestrico.

Eno leto star malček ima Downov sindrom, starša pa najprej nista vedela, kako se bo odzval na novo pridobitev v družini.

Vzrok za Downov sindrom je genetska napaka, najpogosteje trisomija 21 kromosoma. Namesto dveh parov kromosomov ima oseba z Downovim sindromom tri.


Logan Williams, Facebook
Ko sta Ashlyn in Logan Williams domov pripeljala novorojeno hčerko Collyns, sta se najbolj obremenjevala s tem, kako se bo odzval njun sin Brooks. Kar sta posnela na kamero, je mnogim na spletu ogrelo srce.

Malček se je namreč takoj zaljubil v svojo sestrico, obenem pa pokazal veliko mero nežnosti. Ko je mama deklico vzela iz naročja očeta, je Brooks začel jokati. A nasmešek se mu je takoj vrnil na obraz, ko je znova bil ob svoji mali sestrici!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Nuša Derenda zapela skupaj s sinom: Njun nastop navdušuje Slovence!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"10-letnica na talentu zapela svetovno uspešnico: Za nastop je dobila zlati gumb!Huda ura pri sosedih: Takšnemu neurju smo se izognili včeraj!Pes ji je razmetal stanovanje: Tako se je odzval, ko ga je lastnica okregala!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!14-letnik na odru odpihnil sodnike: Zapel je znano uspešnico iz leta 1968Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!Robert Roškar obiskal slovenskega duhovnika: Do solz te bosta nasmejala!Zmago Jelinčič zapustil sejo: "Takšnih bedastoč enostavno ne mislim poslušati!"Najstnik navdušil sodnike na talentu: Zapel je kot Ed Sheeran!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreVIDEO: Grozljiv posnetek plazu na Norveškem: Hiše je odneslo v morje!Čuki pripravili čudovit video posnetek: Zapeli so 20 let staro uspešnico!Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!Sramežljivo je stopil na oder talentov: Nastop fanta je ganil sodnike!Izjava poslanke Violete Tomič, ki se ji danes smeji vsa SlovenijaTako se je odzval nemški ovčar, ko je spoznal, da ga peljejo k veterinarjuV šovu The Voice je zapel pesem "Jealous": Z glasom je odpihnil sodnike!Tilen Artač udaril z novo parodijo: Priredil je znano slovensko uspešnico!Ganljivo slovo od policijskega kužka: Zanj je skrbel slovenski policist!Italijanski skuterist, ki je nasmejal državo: Tako se je nagibal v ovinkih!Iz kombija je padel stiropor: Če tega ne bi posnela kamera, nihče ne bi verjel!VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomGrozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!