Malčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet

Te dni je splet obkrožil video posnetek z motokros dirke, pri kateri so se pomerili malčki. Zabave ob ogledu ni manjkalo, gledalci pa so bili priča tudi prav posebnemu prizoru, ki se je pripetil ob zaključku dirke.

Enemu izmed malčkov se je tik pred ciljem pokvaril motor!

Vodilni med malčki je le nekaj deset metrov pred ciljem doživel pravo dramo, ko je njegov motor ugasnil. Prižgati ga ni več mogel, zato se je odločil za drugačno potezo.

Svoj motor je do ciljne črte kar porival, s svojim dejanjem pa navdušil mnoge navijače ob progi, ki so zanj zagreto navijali. Naposled je le prečkal ciljno črto, a žal zaradi okvare motorja izgubil nekaj mest.

Poglejte si, kako je preteklo nedeljo eden izmed malčkov pokazal, da se nikoli v življenju ne smemo predati!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Žilav pubec...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Malček, ki je navdušil svet: Njegov ples ti bo polepšal dan!Vrnila se je iz vojske, a je pes ni prepoznal: Kmalu je sledilo veselje!VIDEO: Hrvaški pilot navdušil z gesto: To je na letalu rekel Pogačarjevi sestri!Zaspal je ob bazenu, nato pa šok: Prebudil ga je medved!Potepuška psička vsak dan čakala pred njeno hišo: Posnetek ti bo polepšal dan!Marko Potrč znova udaril: "Nimamo rekordnih okužb, maske ne bom nosil!"Tilen Artač zapel kot Aleksandra Pivec: Tako si je privoščil njen odstop!Tilen Artač prepeval v novi parodiji: "Dej si masko gor!"Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Grozljivka na avtocesti: Motorista je nalašč sklatil pri 140 km/hFilip iz Laškega zapel operno pesem: Njegov glas je balzam za dušo!Pilotka navdušila s posnetkom: Tako je letela na Portugalsko!Nuna iz Italije zvezda na spletu: Z nastopom je odpihnila sodnike!Zmago Jelinčič o priseljencih v Sloveniji: To mu je odgovoril Janez Janša!Slovenski kolesarji dobili svojo himno: Priredili so znano pesem!Katja na harmoniko zaigrala skladbo Lojzeta Slaka: Nastop navdušuje Slovence!Novinarko RTV Slovenija dvignila v zrak: Prizor, ki je zgrozil gledalko!Voznik z BMW-jem zbil motorista in pobegnil: Takšno lekcijo so mu dali vozniki!Domačini rešili deklico, ki je padla iz tretjega nadstropjaŽenska kužka vrgla v jezero: Ni vedela, da jo nekdo snema!Kamera sredi noči posnela ganljiv prizor: Malček se je stisnil k svojemu kužku!Snemalci prekršili pravila, da so rešili ujete pingvinePevci so zapeli v prazni cerkvi: Njihov nastop je kot bi poslušal angele!Neverjetni prizori na Tour de France: Tadej Pogačar je pisal zgodovino!Oblekel se je v grm in strašil ljudi: Potegavščina, ki je nasmejala mnoge!