Mali netopirček senzacija na spletu, s svojo podobo ti bo takoj ukradel srce

Na Youtube kanalu "Baby Bats & Buddies of Australia", kjer objavljajo številne video posnetke rešenih netopirjev, je ob koncu preteklega leta pristal prav poseben prizor.

V njem je moč videti malega netopirja, ki je s svojo simpatično podobo v hipu ukradel vso pozornost.

Oskrbniki zavetišča za netopirje so ob posnetku zapisali, da skrbijo za stotine netopirjev, ki so se v neusmiljeni naravi znašli v težavah. Vsako žival temeljito pregledajo, nato pa zanje skrbijo vse do dne, ko so znova sposobni preživeti sami v divjini.

Skrbeli so tudi za netopirja v video posnetku, ki sliši na ime James. Ta je s svojo podobo osvojil širni svet, video posnetek pa je do danes nabral že več kot 2,5 milijona ogledov.

Poglejte si simpatične prizore z netopirjem Jamesom, ko so ga oskrbniki posneli med popoldanskim počitkom. Bi imeli tako simpatično žival tudi sami doma?
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Pozor, prihaja toča! Rdeči alarm prižgan za polovico državeTudi vi česen že vse življenje lupite narobe? To je preprost način, ki navdušujeSMEH: Takšno lekcijo je oče dal svoji hčerki, ker nosi prekratke hlačeVIDEO: Izjemen trik, kako brez kovancev odklenete nakupovalni vozičekVIDEO: Slovenski vozniki poskrbeli za grozljivko, to so počeli na avtocestiVIDEO: Na hrvaškem kavo naročili po angleško, dejanje natakarja šokiraloMed pohodom naletel na medvedko z mladički: Srce mu je padlo v hlače!Simon med petjem ustavil 12-letno deklico, nato je dvorano dvignila na nogeVIDEO: Prihaja huda ura! Spet rdeči alarm, Sloveniji grozi debela točaDih jemajoč posnetek Mihe Deželaka, ob katerem boste od sreče zajokaliVIDEO: Nika Zorjan in Isaac Palma navdušila: To je njuna nova pesem "Ola Ola"Mati senzacija na spletu! Tako je v zadnjem trenutku rešila svojega otroka VIDEO: To je izgubljena pesem Freddieja Mercuryja, ki je še niste slišaliNevesta je mislila, da je poročni ples uničen! Ne boste verjeli, kaj je doživela zatemSkozi okno je metal smeti, nato je sledila lekcija! Poglejte, kaj se je zgodiloVIDEO: Invazija komarjev na Hrvaškem, ljudje ne morejo niti iz hišVIDEO: Medvedka z mladički prišla do bazena, prizor so posneli na kameroVIDEO: Grozljivka na letalu iz Kosova: Takšne turbulence še niste videli!SMEH: Mati na spletu prava senzacija! To je počela, da ne bi prebudila otrokaMoški v baru poskrbel za pravico: Tako je med begom ustavil roparja!VIDEO: To so posledice včerajšnjega neurja, ki je prizadelo SlovenijoVIDEO: Saša Lendero prevzema z novo pesmijo! Tako je zapela z Domenom KumerjemSMEH: Tako si je sodnik med prekrškom privoščil nogometašaTo se zgodi z majhno meduzo, ko ta zaplava v zračni obročMalčku se je med dirko pokvaril motor, s svojo potezo je navdušil svet