Mali tjulenj se je zapletel v mrežo: Poglej, kako se je zahvalil reševalcem!

Neprofitna organizacija Ocean Conservation Namibia (OCN) je na YouTube omrežju objavila čudovit video posnetek, pri katerem sta dva njihova člana rešila malega tjulnja.

Nesrečnež se je zapletel v ribiško mrežo, po uspešni intervenciji pa se je reševalcem zahvalil na svoj poseben način.

Antoine in Naude iz omenjene organizacije sta v bližini Walvisovega zaliva v Namibiji na pomoč priskočila skupini tjulnjov, ki so uživali na plaži. Nekateri izmed njih so se namreč zapletli v mreže in ostale odpadke.

Najprej sta rešila malega tjulnja, ki je bil ujet v odvrženi ribiški mreži. Ko sta ga osvobodila, se jima je žival zahvalila na prav posebne način.

Mnogi tjulnji namreč takoj po osvoboditvi zbežijo, a ta mladiček se je odzval drugače. Nekaj časa je še počakal ob rešiteljih, se pustil božati, nato pa mirno odtacal proti morju. Antoine in Naude sta zatem rešila še dva tjulnja, ki sta se nesrečno zapletla v mreže.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Posnetek, ki je nasmejal Slovence: Poglej, kaj je posnel na Bohinjskem jezeru!Tanja Žagar s posnetkom obkroža Slovenijo: Tako je plesala ob novi pesmi!Med vožnjo je ljudem kazala sredinca: Takoj jo je zadela karma!Deklica na odru zapela pesem Queenov: Ponosen bi bil še Freddie Mercury!Na ulici je zapel pesem Queenov, nato je za njim zaplesal moškiSlovenski župnik izdal skrivnost: Njegova zgodba ti bo dala misliti!Posnetek, ki je razjokal svet: 7-letna deklica darovala organe, da bi rešila življenjaZa otroke je postavil igrala: Takšen prizor je posnel sredi noči!Na nemški avtocesti na GoPro kamero posnel nesrečo pri 240 km/hMateri vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!Pred parlamentom požel bučen aplavz: Posnetek ima več kot 165.000 ogledov!VIDEO: Hrvat je z družino hodil ob morju, nato je prišel veliki valUčitelj navdušil učence: Poglej, kaj je s kredo narisal na tablo!VIDEO: Tilen Artač v parodiji kot Primož Roglič: "Pogi, p**** ti materna!"Nor posnetek iz ZDA: Požagal je visoko palmo, nato pa šok!Dostavljalec na vso moč bežal pred velikim, prijaznim kužkomVIDEO: Policisti vklenili najstnico iz Slovenije, ki na avtobusu ni nosila maske"Evroavtogol" v slovenski amaterski ligi: Zadetek, ki je prava mojstrovina!Romun se jim ni pustil: Takšno lekcijo jim je dal, ker so zaprli križišče!Posnetek s papigo, ki je senzacija na spletu: Tako se zabava skupaj z lastnico!Posnel je vzlet letala, na krilih se je nabralo veliko kondenzaRešena račka, ki se najraje potaplja v bazenu s svojo lastnicoKakšen spor na cesti, v vetrobransko steklo mu je vrgel kavo14-letna deklica blestela v finalu ameriškega talenta: Njen glas te bo začaral!Filmski lov policista na motorju: Na pobeglega voznika je streljal!