Mama doživela pravo grozo, divji voznik je skoraj povozil 5-letno deklico

Mati iz Houstona je preteklo sredo v šoku opazovala prizor, ko je njena 5-letna hčerka izstopila iz avtobusa.

Onkraj luže v takem primeru velja strogo pravilo - vozniki se morajo takoj zaustaviti, s tem pa otrokom omogočiti, da varno prečkajo cesto.

Ker je bil za 5-letno Melino prvi dan v vrtcu, je njen prihod iz šole mama Josephine Kirk-Taylor posnela na kamero. A prav v tistem trenutku bi se skoraj pripetila tragedija.

Z veliko hitrostjo je mimo pripeljal Julio Coreas, 18-letni voznik, ki se ob stoječem avtobusu ni zaustavil. Josephine je z glasnim kričanjem preprečila, da njena 5-letna hčerka ni stopila na cesto!

Policisti so 18-letnega voznika ujeli na podlagi registrske številke vozila, zdaj mu grozi visoka kazen.

Kazen za divjega voznika zahteva tudi zgrožena mati - sama je prepričana, da je voznik s svojim divjim načinom vožnje zagotovo ogrozil še koga, zato bo v boj za pravico šla z vso silo!
0
JeklenaPest
Pred 1 mesecem
To je prvo, kar moraš naučiti otroka, da izza avtobusa nikoli ne sme prečkati ceste. Seveda pa je voznik osebnega vozila tudi razkril svoj DNK kretena...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoIzjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!VIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?Lastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Blondinka blestela na turškem talentu: To je na odru počela z žogami!