Mama gorila obiskovalcem v živalskem vrtu ponosno kazala mladička

Ena izmed uspešnic na spletu je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo nenavaden prizor v živalskem vrtu v Kanadi.

Tam je mama gorila pred obiskovalci ponosno kazala svojega mladička, video posnetek pa je navdušil številne ljubitelje živali na spletu.

Prizor z mamo gorilo in njenim mladičkom je na omrežju YouTube že prava uspešnica - do danes je dosegel več kot milijon ogledov, simpatičen odziv gorile pa bo brez dvoma navdušil tudi tebe.

Video posnetek je nastal v živalskem vrtu Calgary ZOO, ki se nahaja v mestu Calgary v kanadski provinci Alberta. Mnogi obiskovalci so bili navdušeni ob trenutku, ko je mama gorila vsem ponosno pokazala svojega mladička.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem lahko spremljamo mamo gorilo, ko je v živalskem vrtu v Kanadi navdušila obiskovalce tako, da jim je pokazala svojega mladička. Bo video posnetek navdušil tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
Zgleda, da mama gorila zna poljubljati...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za voznico na štajerski avtocesti: Tako jo je ogrožal tovornjakar!VIDEO: Nastop na talentu navdušil Slovenijo: Tako je zapel pesem "Ko dvigneš me"VIDEO: 72-letna Ivica navdušila Slovence: Tako je plesala med nastopom!VIDEO: Nastop 8-letne Line na Slovenija ima talent, zapela je srbsko uspešnicoVIDEO: Tilen Artač priredil hrvaško uspešnico: Poklonil se je Sašu Hribarju!Hrvaški delavec nasmejal splet: Tako je komentiral izgradnjo novega predora!Tilen Artač priredil italijansko uspešnico: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!VIDEO: Damjan Murko prodaja svoj lubrikant: Takšen posnetek je pripravil!VIDEO: Izjemen prizor iz gozda na Dolenjskem: Zoran je posnel pravo mrcino!VIDEO: Medvedja družina v slovenskem gozdu: Takšen prizor je posnela kamera!Opica se udari v glavo, nato začne jokati: Posnetek ima 10 milijonov ogledov!Piščanček se pridruži družini račk: Tako je skupaj z njimi plaval v vodi!Talent slovenske voditeljice: Tako je zapela kot Helena Blagne in Neda Ukraden!VIDEO: Dramatičen posnetek iz Bosne, varnostnik preprečil prevzem podjetjaSlovenki na citre zaigrali in zapeli svetovno uspešnico: Nastop te bo navdušil!VIDEO: Nora vožnja slovenske gorske kolesarke na svetovnem prvenstvuŠok zaradi nepazljivosti tovornjakarja: Skoraj bi prišlo do čelnega trčenja!VIDEO: Zaletel se je v slovenskega trenerja: Posnetek ima že 2 milijona ogledov!VIDEO: Turist iz Avstrije navdušen nad Slovenijo: Takšne lepote je posnel iz zraka!VIDEO: Tornado v okolici Milana: Takšne prizore so posneli med neurjem!Moški na bregu reke zgradil majhno hišico: Posnetek ima milijon ogledov!Ob gradu zapela uspešnico skupine Coldplay: Njen glas je prevzel mnoge!Za povratno pot z vlakom od Brežič do Ljubljane potrebovali pet ur in polMaraaya predstavila novo pesem "Lubi", ki je navdušila zveste poslušalceRobert Roškar prvič pekel palačinke: Je uspel premagati Anjo Ramšak?