Mama je belka, oče pa temnopolt: Dvakrat sta bila v porodnišnici priča čudežu!

Alison Spooner in njen partner Dean Durrant sta bila priča pravemu čudežu - ne enkrat, ampak dvakrat.

Leta 2001 sta se jima rodili prav posebni hčerki - deklica po imenu Lauren je bila bele polti, njena dvojčica Hayleigh pa temne polti.

Alison je namreč belka, njen soprog Dean pa temnopolt. Takšnemu rojstvu so v porodnišnicah priča le enkrat na pol milijona primerov, čudežni razplet za presrečen par pa se ob tem še ni končal. Sedem let po tem sta bila zakonca priča istemu čudežu - znova se jima je rodil par dvojčkov z različno poltjo.


YouTube
Par se je leta 2001 razveselil dvojčic, ki sta bili prava posebnost - Lauren je imela modre oči, rdeče lase kot njena mama ter belo polt, njena dvojčica Hayleigh pa je imela lase po očetu ter temno barvo polti. Več kot desetletje nazaj je družina iz Fleeta v Hampshiru izvedela, da pričakuje naraščaj. In zgodba se je devet mesecev kasneje ponovila.

Na svet sta pokukali dvojčici Miya in Leah - znova sta oba otroka imela drugačno barvo kože. Poglejte si čudežno zgodbo iz Anglije, pri kateri sta se staršema dvakrat rodili dvojčici, ki sta imeli različno polt.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Bosanec pri zdravniku na Jesenicah: Posnetek, ki je nasmejal Balkan!VIDEO: Slovenska klapa ganila z nastopom: Njihova nova pesem obkroža državo!VIDEO: Tilen Artač zapel kot Robert Golob: Nastop, ki je nasmejal Slovenijo!Slovenski pevci priredili uspešnico "Tista bela roža", njihov nastop navdušujeŽenina in nevesto ganili do solz: Takšno presenečenje so pevci pripravili v cerkvi!Družina iz Slovenije, ki se je preselila v pol manjšo hišo: Notranjost te bo prevzela!VIDEO: Gadi v živo zapeli svojo uspešnico: Njihov nastop je navdušil Slovence!VIDEO: Strašljiv prizor sredi gozda: Jezna mama medvedka napadla vozilo!VIDEO: Italijan na Krasu prenovil porušeno župnišče, da bi ohranil kulturno dediščinoVIDEO: Prebivalce v Gradcu prestrašil tornado: Takšne prizore so posneli danes!VIDEO: Posnetek z naše avtoceste: Avtobus zaprl pot reševalnemu vozilu!Izgubljeno psičko našli 400 kilometrov stran: Srečanje z lastniki gane do solz!VIDEO: Presenečenje za otroke iz Ajdovščine: Pilot letala jim je polepšal dan!VIDEO: Slovenska parodija na Evrovizijo: Zapeli so pesem, ki je doza smeha!Vnukinja legendarnega Slavka Avsenika zapela novo pesem, navdušila je oboževalceTanja Žagar objavila čudovit posnetek nastopa: Zapela je svojo veliko uspešnico!Slovenski ansambel nastopil s tremi pevci: Čudovit nastop, ki prevzame!Grozljivka za voznico tovornjaka: Posnetek, ko je obvisela z mostu nad reko!Poskočni predstavili novo pesem o vroči mami: Nasmejali so svoje oboževalce!Ženski pevski zbor zapel "Pastirče mlado": Njihov nastop je navdušil številne Slovence!Prenova vrstne hiše v Sloveniji: Končni rezultat je osvojil številne nagrade!Dokaz, kako pametne so vrane: Zagorela je slama, ptice so pogasile ogenj!Nebo nad Portugalsko razsvetlil del kometa: Takšnega prizora še niste videli!Voznik šolskega avtobusa nalašč zaviralSlovenska zakonca poskrbela za smeh: Pokazala sta, kako uporabiti ostanke hrane!