Mama posnela dvojčka med pogovorom: Posnetek na spletu podira rekorde!

Ena izmed uspešnic na YouTube omrežju je tudi video posnetek, pri katerem lahko spremljamo dva majhna dvojčka med posebnim pogovorom.

Video posnetek velja za veliko svetovno uspešnico, nad prizori pa so navdušeni vsi tisti gledalci, ki imajo radi otroke.

Prizor, ki ga je mama na kamero posnela pred leti, je do danes samo na YouTube omrežju dosegel več kot 209 milijonov ogledov. Ob simpatičnih prizorih se boste tudi sami nasmejali do solz.

Spremljamo lahko prikupna dvojčka, ki sta s svojim pogovorom hitro osvojila srca mnogih gledalcev širom sveta. Četudi dojenčkov nihče nič ne razume, vse skupaj deluje tako, kot da sta drug drugega razumela.

Poglejte si simpatičen video posnetek, pri katerem sta vso pozornost ukradla dva dvojčka. Bosta s svojim pogovorom nasmejala tudi tebe?
1
JeklenaPest
Pred 6 tedni
To pa je otroški esperanto, he, he, he... Kako sta srčkana!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje