Mama zajkla svojega mladička videla po 6 mesecih: Tako je izgledalo srečanje!

Na spletu je pristal čudovit video posnetek, pri katerem lahko spremljamo ganljiv prizor z mamo zajklo in njenim mladičkom.

Videla ga je prvič po dolgih šestih mesecih, med njima pa je še vedno bila trdna družinska vez.

Video posnetek z vnovičnim snidenjem je že prava mala uspešnica na spletu - mnogi ljubitelji živali so navdušeni nad prizori, ki jih je lastnica posnela na kamero.

Spremljamo lahko prvo srečanje med mamo zajklo in njenim mladičkom. Od zadnjega snidenja je minilo več kot šest mesecev, zaradi česar je avtorico video posnetka skrbelo, če bo mati svojega mladička sploh prepoznala.

Poglejte si čudovit prizor, ki so ga posneli ob vnovičnem srečanju mem mamo zajklo in njenim mladičkom, ki sta bila ločena šest mesecev.
0
JeklenaPest
Pred 6 tedni
Vsiljiva reklama ne dovoli ogleda videa.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parodija na delo od doma: Posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Lastnica snemala zajčka med spanjem: Ko se je dotaknila repa, je začel kakati!VIDEO: Tilen Artač nasmejal kot Jelko Kacin: Takšno parodijo je pripravil tokrat!Plaz uničil hišo, moški si je komaj rešil življenjeDarja Gajšek zapela s Kvartetom Pušeljc: Njihov nastop te bo navdušil!Tilen Artač nasmejal s parodijo: To je povedal v vlogi moških jajc!Marko Škugor navdušil na poroki: Tako je zapel za ženina in nevesto!VIDEO: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo: Tilen Artač prepeval o podražitvi!Žiga Deršek zapel z Ansamblom Vikend: Njihov nastop te bo navdušil!Otroci so plavali v vodi, nato pa šok: Prestrašil jih je povodni konj!Kaj si ljudje na ulicah mislijo o Gregorju Čeglaju?Moški iz Ukrajine navdušil na hrvaškem talentu: Tako je blestel v polfinalu!Lesena hiša iz Slovenije, ki je vpeta v strm bregVIDEO: Divjal na slovenski avtocesti: Za voznika se ni dobro končalo!Parodija, ki se ji smeji Slovenija: Če bi policisti opravljali delo natakarja!Jana Morelj plezala po najvišji stavbi v Sloveniji, njen podvig te bo navdušilVIDEO: Anže Lanišek osvojil 1. mesto: Tako je skočil v drugi seriji!VIDEO: Slovenski nogometaš izgubil živce, napadel je svojega vratarjaDeklica je za božič dobila letečo igračko, končala je v ognjuVIDEO: Drama na avtocesti: Moški je posnel nalet več vozil!14-letna deklica te bo odpihnila z glasom: Tako je zapela svetovno uspešnico!Ansambel Saša Avsenika navdušil s polko, napisala sta jo Slavko in Vilko Avsenik17-letnica zapela svetovno poznano uspešnico: Njen glas je naravnost čaroben!Tim Kores nasmejal s parodijo, prepeval je o smrdečih nogahIskali so krokodila, nato jih je čakalo presenečenje