Mamico v slovenski porodnišnici ganili do solz: Poglej, kako so jo presenetili!

Rojstvo je trenutek novega življenja, ki ga zaznamuje neizmerna sreča matere in očeta.

Da gre za zelo poseben dogodek, se zavedajo tudi člani glasbene skupine Nova Pot - New Way, ki so te dni poskrbeli za čudovito presenečenje v slovenski porodnišnici.

"Ko so vse besede odveč, ko govorijo samo čustva," so ob video posnetku zapisali člani slovenske glasbene skupine Nova Pot - New Way, med katerimi je tudi Jernej, partner Andreje, ki jo skupaj z novorojenčkom lahko vidimo v video posnetku.

Jernej je skupaj z Matejem, Tadejem, Ivanom, Rokom in Mitjo obiskal porodnišnico, v kateri je njegova partnerica rodila sina. Zanjo so skupaj zapeli pesem "Stand By Me", ki jo je leta 1961 prepeval ameriški pevec Ben E. King.

Ganljiv odziv novopečene mamice so posneli na kamero, video posnetek čudovitega nastopa pa je že zaokrožil med Slovenci in navdušil mnoge. Prisluhnite ganljivemu presenečenju v slovenski porodnišnici!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Papigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaVIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Luka Dončić zadel kot čarovnik: Postavil je nov rekord v ligi NBA!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Nevesta pozirala pred fotografom, nato je odjeknila eksplozijaSlon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Moški sredi mesta izpustil dve papigi: Posnetek je uspešnica na spletu!