Marko Vozelj s Čuki zapel venček njihovih uspešnic: Nastop, ki te bo navdušil!

V preteklem delu glasbene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo bili gledalci priča izjemnim glasbenim nastopom.

Tokrat so moči znova združili Marko Vozelj in Čuki, skupaj pa so zapeli venček njihovih najbolj znanih uspešnic.

Jože Potrebuješ in Marko Vozelj sta mnogo let skupaj ustvarjala izjemno glasbeno zgodbo skupine Čuki. Gre za številne glasbene podvige, ki so spreminjali in krojili slovensko glasbeno sceno.

Mnoge pesmi Čukov so zimzelene, Jože Potrebuješ pa je kot producent in avtor ustvarjal tudi številne ključne zabavne glasbene oddaje. Čuki še vedno delujejo in ustvarjajo s polno paro in izdajajo nove glasbene uspešnice.

Marko Vozelj je danes samostojni izvajalec skupaj s skupino Mojstri in avtor novih glasbenih uspešnic. Čukom in Marku Vozlju se je pri venčku uspešnic pridružila tudi članica skupine Chicas, pevka in violinistka Hermina Matjašič. Prisluhnite, kako so skupaj izvedli uspešnice "Krokodilčki", "Ta vlak" in "Kavbojci in Indijanci".
0
JeklenaPest
Pred 11 tedni
Čuki še so vedno tipi di popo, Marko pa se je z izstopom iz skupine ustrelil v koleno. Žal...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Govor, ki obkroža Slovenijo: Prisluhni, kaj je povedal Jan Plestenjak!Mati dojenčka pustila pred vrati dedka in babice: Njun odziv ti polepša dan!VIDEO: Po planiški velikanki na smučki spustili pivo: Padel je nov rekord!Na čolnu so doživeli šok: Proti njim je plavalo ogromno morsko bitje!V tunelu posneli udarni val po eksploziji: Posnetek je uspešnica na spletu!Babica je otrokma polepšala dan: Takšen tobogan je izdelala iz snega!VIDEO: Hrvat kupil vinjeto, nato ga je ustavil DARS: Poglej dramo, ki je sledila!Posnetek iz Avstrije, ki je paša za oči: Pluženje zasnežene ceste s traktorjem!VIDEO: Nenavaden prizor v Ljubljani: Tako so kradli oblačila iz zabojnika!Moški tekel čez avtocesto, da bi rešil nezavestno voznicoVoznik posnel izjemen prizor: Tako je številčna čreda divjadi prečkala cesto!Posnetek jezne gorile, ko je v živalskem vrtu razbila stekloVIDEO: Goran Obrez zapel za Denisa Avdića: Tako mu je voščil za rojstni dan!Dostavljalec se je zaletel v ograjo, koze so od šoka padle na tlaVIDEO: Timi Zajc preletel rekord skakalnice, nato je sledil grozljiv padecLastnica posnela konja, ko sta videla sneg: Posnetek ima milijon ogledov!Koza na poledeneli cesti naletela na težave: Takšen prizor je posnela lastnica!Starša prek kamere gledala, kako sta roparja njune otroke vzela za talceVIDEO: Grozljivi posnetki iz Turčije: Tako so se zaradi potresa porušile stavbe!VIDEO: Joker Out predstavili pesem, s katero bo Slovenija nastopila na EvrovizijiOb reki so zaigrali pesem "Hotel California", njihov nastop je uspešnica na spletuVIDEO: Posnetki iz zraka, ki razkrivajo uničenje zaradi potresa v TurčijiPluženje snega v Avstriji: Tako se je voznik posnel iz traktorja!VIDEO: Borut Pahor pokazal, kako se pelje Katra: Zanjo ponujajo več kot 45.000€!VIDEO: Takšno je življenje v ruskem mestu Jakutsk pri minus 61 stopinjah Celzija