Marko Vozelj zapel skupaj z Mojstri: Njihov nastop je prava poezija!

V preteklem delu priljubljene oddaje V petek zvečer, ki jo vodita Melani Mekicar in Blaž Švab, smo znova bili priča čudovitim glasbenim nastopom.

Svoje pevske talente so pokazali tudi Marko Vozelj in Mojstri, ko so skupaj zapeli eno izmed svojih uspešnic.

"Trta mojih dni" je ena izmed najlepših pop balad zadnjega glasbenega obdobja. Marko Vozelj je znova navdušil s svojo izredno glasbeno interpretacijo, čustvena balada pa ima tudi globoko in pomenljivo sporočilo.

Pesem je tudi tokrat zapel v sodelovanju z Mojstri, pri nastopu pa so sodelovali tudi člani hišnega banda Diamanti. Sodeč po odzivih je pevski nastop navdušil številne spletne uporabnike.

Prisluhnite, kako so v oddaji V petek zvečer pesem "Trta mojih dni" zapeli Marko Vozelj in Mojstri. Bodo z nastopom dan polepšali tudi tebi?
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Po moje je bil odhod od Čukov strel v koleno.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenka iz avtomobila poklicala moža: Njene besede te bodo nasmejale do solz!Hrvaški pevec na koncertu v Sloveniji tako pijan, da ni mogel stati na odruPolicist se je osmešil pred kamero: Posnetek ima že 17 milijonov ogledov!VIDEO: V Nemčiji posneli tornado: Tako je bilo med neurjem!Zapela je uspešnico Celine Dion: Za nastop je dobila zlati gumb!VIDEO: Prizor iz Slovenije, ki je prava uspešnica: Na cesti so posneli laboda!Kuža je simuliral poškodbo tačke, nato mu je lastnik omenil sprehodTilen Artač nastopil kot Serpentinšek: Parodija je doza smeha!Ekonomska privlačnost v hudih časih: Parodija iz Slovenije, ki je doza smeha!Tilen Artač nastopil kot Robert Golob: Poglej, kaj je počel sredi Ljubljane!Sramežljivo je stopil na oder: Ko sodniki slišijo njegov glas, doživijo šok!Tilen Artač si je privoščil slovenske politike: Takšno parodijo je zapel zanje!Slepa pevka s petjem ganila sodnike: Takšen nastop je pripravila na talentu!Ana Ferme, Barbara Novak in Ana Golavšek zapele uspešnico Karmen StavecBrat in sestra skupaj zapela: Njun nastop je navdušil sodnike na talentu!Spoznajte nemško dogo po imenu Zeus, ki je najvišji pes na svetuVprašali so jo, katero je glavno mesto Anglije: Njen odgovor je doza smeha!Na talentu navdušil s čarovnijo: Takšno točko je pripravil za avdicijo!Grega Skočir s skupino Vivere zapel uspešnico zasedbe Big Foot MamaVoznik z Maseratijem zapeljal po slovitih Španskih stopnicahPoletna preobrazba alpak v ZOO Ljubljana: Njihova podoba ti polepša dan!Prikupna lisička ženski pokazala svoj brlog, prizor ima 6 milijonov ogledovMladi čarodej odpihnil sodnike: Takšen nastop je pripravil na talentu!Surikate v Ljubljani legle v posodo: Prizor ti polepša dan!Moški tvegal svoje življenje: Deklico je rešil pred padcem iz 8. nadstropja!