Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!

Martin Golob je simpatični župnik, ki se je mnogim priljubil s čudovitimi video posnetki.

Svoje misli je delil kar na YouTube omrežju, tokrat pa se je iz prelepega Bohinja oglasil še zadnjič.

Martin Golob je zadnjih pet let maševal v Srednji vasi v Bohinju, v zadnjih dneh pa se je znova prepustil bohinjskim lepotam narave. Sam je zapisal, da je v Bohinju doživel veliko lepih trenutkov.

Prav v teh dneh pa je le še bolj spoznal, kako dragoceno je izkoristiti vsak ponujen trenutek. Dejal je, da je pomembno živeti z veliko žlico ali kar z lopato, ne pa le po malem srkati življenja.

Bohinjcem se je še enkrat zahvalil za vse lepe trenutke, obenem pa se je opravičil tudi vsem tistim, ki jih je morebiti kdaj prizadel. Martin Golob bo že v mesecu avgustu maševal v Grosupljem in na Lipoglavu. Poglejte si zadnji video posnetek, ki ga je objavil iz prelepega Bohinja.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Ob gozdu je zaigrala na harfo: Prizor v ozadju je splet pustil brez besed!Policist rešil življenje malčka: To je storil, ko je otrok stekel na cesto!Filip zapel s svojim osebnim asistentom: Njun talent je navdušil Slovence!Isaac Palma ganil v cerkvi: Med poroko je zapel Ave MariaPapigo je vprašal, če ga ljubi: Njen odgovor te bo nasmejal do solz!VIDEO: Luka Dončić plesal na domačo glasbo: Posnetek je navdušil Slovence!Motokrosist iz Slovenije naletel na gozdno past: Lahko bi ga stalo življenja!Kužka so vedno znova vrnili v zavetišče: Zdaj je dobil lastnika, ki ga razume!Lisička iz Berlina kradla čevlje: Toliko so jih našli v njenem brlogu!Anja Ramšak in Robert Roškar pokazala pevski talent: Priredila sta slovensko pesem!Na vrhu Triglava zaigral za citre: Njegov nastop navdušuje Slovence!SoulGreg Artist zapel z ženo: Osupnili so z izvedbo pesmi "The Prayer"Izgubljena srnica se je približala punčki: Posnetek ima že 7 milijonov ogledov!Babica in dedek doživela šok: Nista vedela, da je sin dobil dvojčke!Labodji mladički prvič zaplavali v potoku: Posnetek je uspešnica na spletu!Nesreča na avtocesti: Tovornjak je zbil vozilo!Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!VIDEO: Na slovenskem počivališču posneli tatove: Tako sta kradla iz tovornjaka!Srhljivka iz Libanona: Glavno mesto pretresla grozljiva eksplozija!Deklici zapeli pesem "Dance Monkey": Njun posnetek je uspešnica na spletu!Anja Ramšak zapela pesem iz filma Sreča na vrvici: Privoščila si je Roškarja!Goska na kmetiji varovala rešenega konjička: Postala sta najboljša prijatelja!Pametna orka navdušila svet: Tako je skušala ujeti ptice!Slon po dveh mesecih spet videl oskrbnika: Njegov odziv je navdušil splet!7-letni slepi deček na klavir zaigral pesem Queenov: Njegov nastop te bo navdušil!