Martin Golob še zadnjič iz Bohinja: Prisluhni, kaj je povedal!

Martin Golob je simpatični župnik, ki se je mnogim priljubil s čudovitimi video posnetki.

Svoje misli je delil kar na YouTube omrežju, tokrat pa se je iz prelepega Bohinja oglasil še zadnjič.

Martin Golob je zadnjih pet let maševal v Srednji vasi v Bohinju, v zadnjih dneh pa se je znova prepustil bohinjskim lepotam narave. Sam je zapisal, da je v Bohinju doživel veliko lepih trenutkov.

Prav v teh dneh pa je le še bolj spoznal, kako dragoceno je izkoristiti vsak ponujen trenutek. Dejal je, da je pomembno živeti z veliko žlico ali kar z lopato, ne pa le po malem srkati življenja.

Bohinjcem se je še enkrat zahvalil za vse lepe trenutke, obenem pa se je opravičil tudi vsem tistim, ki jih je morebiti kdaj prizadel. Martin Golob bo že v mesecu avgustu maševal v Grosupljem in na Lipoglavu. Poglejte si zadnji video posnetek, ki ga je objavil iz prelepega Bohinja.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Moškega so testirali za korono: Njegov odziv je nasmejal širni svet!Šok na slovenski sceni: Poslovila se je 53-letna pevka Viktorija PetekŽeninu in nevesti pokvarila poroko: "Noseča sem, to je tvoj otrok!"Slovenska parodija o fantih, ki so nabavili hitre teste: Smeha ne manjka!VIDEO: Slovenka spregovorila o izgubi partnerja: Njene besede ti bodo dale misliti!VIDEO: Jelko Kacin ni vedel, da ga snemajo: Izjava je razburila SlovenijoLastnik snemal svojega psa pred televizijo: Kar je počel, te pusti brez besed!Prizor, ki je ganil mnoge: To je storil rešeni pit bull na poti k veterinarju!Voditelji ostali brez besed: Poslušalka je v živo nategnila študenta!Nov posnetek iz Avstrije: Delavec posnel prizore, ko pluži zasneženo cesto!Shaquille O'Neal govoril v slovenščini: Tako ga je popravil Luka Dončić!Sredi mesta snemal helikopter, nato se je zgodila grozljivkaDivji konj takoj prepoznal kobilo: Nazadnje sta se videla pred leti!Slovenska policija opozarja: Posneli trenutek, ko se je v gorah sprožil plaz!Na Aljaski posneli medveda: Poglej, kaj je storil s prevrnjenim stožcem!Posnetek, ki je nasmejal splet: Ko se skregata dva malčka iz Italije!Robert Roškar jedel najbolj smrdeče ribe: Denis Avdić jokal od smeha!Psička bolnemu kužku stala ob strani: Posnetek je ganil ljubitelje živali!Sedem bratov in sester zapelo "You Raise Me Up", njihov nastop je balzam za dušoFantje iz Švice navdušili: 28 različnih zvrsti glasbe zaigrali v petih minutah!Pred hišo je ukradel paket, nato je med begom obtičal v sneguLastnik je poklical svojega konja: Ne boste verjeli, kako visoko je skočil!Toliko snega je zapadlo v Avstriji: Odvažajo ga kar s tovornjaki!Posnetek moškega senzacija na spletu: Zapel je kot Andrea Bocelli in Celine DionGasilec s posnetkom navdušil Slovence: Kaj storiti, če zagori v vozilu?