Materi vojaka se je od veselja mešalo: Tako se je odzvala, ko je videla sina!

Splet je pred meseci obkrožil ganljiv video posnetek, pri katerem se je vojak predčasno vrnil iz vojske.

Svojo mamo je naravnost šokiral, video posnetek njene reakcije pa je že prava uspešnica na YouTube omrežju.

Betty Udofiah pravi, da je njen sin Abasiono Udofiah njen heroj. Sodeč po besedah je njena ganljiva reakcija ob vnovičnem srečanju s sinom povsem razumljiva.

Abasiono se je nenapovedano predčasno vrnil iz vojske, s prihodom pa najbolj ganil svojo mater. Ko jo je prijel za ramo, se ji je od veselja skorajda zmešalo.

Video posnetek je prava senzacija na spletu, do danes je samo na YouTube omrežju nabral že več kot 2,5 milijona ogledov. Še en dokaz, kako brezpogojna je ljubezen matere do njenih otrok.
0
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Zarjula je huje kot James Brown. Saj bi jo lahko še šlagiralo...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Darja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Denis Avdić spet oponašal Milana Kreka: Jana Morelj jokala od smeha!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaTilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeNemški ovčar prvič videl zajčka: Takšen prizor so posneli lastniki!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!Sin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!Iskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliV kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaTilen Artač kot reper Zlatko: Posnetek, ki je nasmejal Slovenijo!Montažna lesena hiša pri Novem mestu, ki je navdušila SlovencePosnetek s podgano, ki obkroža splet: To je počela, ko se je lastnik tuširal!Parodija, ki je nasmejala Slovence: Priredili so znane domače pesmi!Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuDrama v slovenskem parlamentu: Počilo je med Mesecem in Pojbičem!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklica z violino zapela "You Raise Me Up", njen nastop te bo ganilAvtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021Ženska na talentu odpihnila sodnike: Njen glas te bo očaral!Kuža je padel v vodo in se boril za življenje: Rešila ga je pogumna ženska!Pitbull lastnici pokazal, da je lačen: Posnetek ima že več kot milijon ogledov!