Mati in sin zapela pesem Hallelujah: Njun nastop je navdušil internet!

V začetku meseca oktobra je družbeno omrežje YouTube obkrožil video posnetek, pri katerem sta pevski talent pokazala mati in sin.

Nastop je že prava uspešnica na spletu - do danes je petju matere in sina prisluhnilo že več kot 100.000 uporabnikov spleta.

Jordan Rabjohn in Katherine Hallam sta sin in mati, ki že vrsto let gojita ljubezen do glasbe. Dva tedna nazaj je Jordan na svojem YouTube kanalu objavil simpatičen nastop, pri katerem je skupaj z mamo prepeval uspešnico "Hallelujah".


Pod omenjeno pesem se je leta 1984 podpisal kanadski pevec Leonard Cohen, ta pa še danes velja za eno njegovih največjih uspešnic.

Prisluhnite čudovitemu nastopu sina in matere, s katerim sta te dni navdušila mnoge uporabnike na spletu. Bosta s petjem prevzela tudi tebe?
0
JeklenaPest
Pred 2 dnevi
Brez "kosti". Lepo tekoče, nič prisiljeno. Vsaka jima čast. V doglednem času moram tudi sam posneti priredbo te pesmi.
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!