Mati je v roke prijela 340-gramsko hčerkico, v porodnišnici je vsem zastala sapa

Ko sta Angela in Michael Bakker ugotovila, da pričakujeta deklico, sta bila povsem navdušena. Vesela sta bila že ob sami misli, da bosta skupaj vzgajala deklico - prav o takšni družini sta od nekdaj sanjala.

Njune sanje pa so se nekega dne ustavile. Angela je svojo deklico Naomi Joy rodila 15 tednov prezgodaj, možnosti za preživetje pa so bile skoraj nične.

Deklica Naomi Joy se je rodila po vsega 25 tednih nosečnosti, zdravniki v bolnišnici pa so naredili vse, da bi jo ohranili pri življenju.


The Fabulous Bakkers, Youtube
Več kot dva tedna je 340 gramov težka Naomi Joy preživela v inkubatorju, kjer sta se jo starša lahko dotaknila zgolj s pomočjo posebne rokavice.

A ker se na intenzivni negi zavedajo, da je dotik matere zelo pomemben pri razvoju otroka, so se po dveh tednih odločili, da staršema dovolijo pestovati njuno hčerko. Osem medicinskih sester je deklico premestilo iz inkubatorja v naročje matere, prizor pa se je dotaknil mnogih.

Odziv na obrazu mame Angele je povedal čisto vse, trenutek pa je sama opisala kot nekaj najlepšega, kar je doživela v svojem življenju. Zahvaljujoč skrbnim medicinskim sestram je deklica Naomi Joy preživela, danes pa je povsem zdrava mala deklica!
0
JeklenaPest
Pred 3 tedni
Uuuuuu, tako majhen še moj maček nikoli ni bil...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Luka Sešek zapel pesem Zale in Gašperja! Z nastopom je navdušil mnoge...VIDEO: Slovenca v gozdu srečala medveda: Klicala sta ga in mu žvižgala...VIDEO: Drama na nacionalki! Kandidat omedlel med prenosom v živo...VIDEO: Med vožnjo ostala brez besed! Pot so ji prekrižali medvedji mladički...VIDEO: Ganljiva poroka Tjaše in Uroša! Poročne trenutke so ujele kamere...SMEH: Tako se na cestah obnašamo Slovenci: "Prometni predpisi so samo za šibke!"VIDEO: Starša sta jo ganila do solz! To je presenečenje, ki mu je bila priča hčerkaVIDEO: Odličen rezultat Zale in Gašperja! Zmago na Evroviziji 2019 slavila NizozemskaVIDEO: Kakšna enajstmetrovka!? Takega zadetka v Sloveniji še niste videli...Pet moških je zapelo med čudovitimi gorami, s posnetkom so prevzeli ves svetVIDEO: Kjer je volja, tam je pot! To je posnetek, ki obkroža socialna omrežja...VIDEO: Poglejte, kakšno ganljivo pesem je oče napisal pokojnemu Viljemu JulijanuVIDEO: Zapeljal je naravnost pred gasilce, trčenju se niso mogli izognitiVIDEO: Zapeli so pesem Zale in Gašperja! Tako se sliši njihova izvedba "Sebi"...VIDEO: Ženi je čez obraz prilepil depilacijski trak! Zanj se ni končalo dobro...VIDEO: Najbolj nenavadni finalisti Evrovizije 2019! Islandija vas bo šokirala...VIDEO: Imamo že zmagovalko Evrovizije 2019? To je država, ki ji kaže najbolje...VIDEO: Arnold Schwarzenegger doživel šok! Z vso silo ga je brcnil v hrbet...VIDEO: Ne boste verjeli, kaj so storili z avtomobilom SlovencaVIDEO: Deklica je hotela kupiti drago ogrlico! Posnetek te bo ganil do solz...Lisica se je pretihotapila do kurnika! Tako je kuža kokoškam rešil življenje...VIDEO: Otroci iz Slovenije zapeli "Hallelujah", njihov nastop je balzam za dušoSimon je prekinil njegov nastop! Kar je storil na koncu, je razjokalo mnoge...VIDEO: Poljakinje iz Evrovizije navdušile: Tako so zapele uspešnico Metallice!VIDEO: Kamere posnele grozljiv prizor: Tako se je porušil jez na jezeru Dunlap!