Mati je v solzah gledala posnetek sina. Ko se je obrnila, je doživela ta šok!

Dave Woodruff je zaposlen v ameriški vojski, preteklih osem mesecev pa je preživel na drugi strani oceana. Za varnost je skrbel v Španiji.

Zaradi vojske je bil zdoma že dobri dve leti, v tem času pa je svojo družino neizmerno pogrešal.

Ko je izvedel, da bo njihov postanek v Španiji krajši in da se bo domov vrnil prej, je svojo družino hotel presenetiti na velik način. Dogovoril se je s prijatelji v svojem domačem kraju, da so skupaj izvedli skrivno misijo.

Njegovi starši in družina so se udeležili enega izmed dogodkov v cerkvi Christ the King Church v kraju Deville v zvezni državi New Jersey. Niti sanjalo se jim ni, da je v tem času njihov sin povsem blizu njih.

S pomočjo pastorja so v cerkvi predvajali njegov video posnetek, v katerem je očetu predčasno voščil za rojstni dan, nato pa vse v cerkvi povsem šokiral. Na koncu posnetka je namreč izrekel besede: "Aja, pa še ena stvar... Obrnite se!"

Na vhodu cerkve je stal Dave, njegova družina pa svojim očem ni mogla verjeti. Poglejte si, kakšno presenečenje je pripravil vojak Dave!
0
JeklenaPest
Pred 28 tedni
Zadetek v črno. TOTALKA!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Zadnji nastop Elvisa, ki ga je videlo le malo ljudi: Prisluhnite, kako je zapel!VIDEO: Slovenijo bosta na Evroviziji 2019 zastopala Zala Kralj in Gašper ŠantlVIDEO: Ste videli, kako je Rosvita Pesek opravila z nasprotnikom Magne?VIDEO: Slovenka pokazala svoj recept, kako pripraviti najboljše pustne krofe78-letna ženska pokazala, kako se naličiti! Njena nova podoba te bo prevzela...VIDEO: Slovenski tovornjakar navdušil z iznajdljivostjo, tako je speljal ovinekVIDEO: Lea Sirk zakuhala škandal na Emi, zdaj pa znova udarila: »Ko jih j***!«VIDEO: Župnik iz Bohinja obkroža Slovenijo! To si misli o valentinovem...VIDEO: Vid Valič pokazal babico in dedka! Njun pogovor bo nasmejal tudi tebe...92-letni moški poklical policiste, ob vstopu v njegovo hišo jim je zastala sapaMedicinske sestre umirajoči materi izpolnile zadnjo željo, solza ni manjkaloOče ji je iz vojske poslal medvedka. To se je zgodilo, ko mu je stisnila roko!Na slovenskem radiu jo je zaprosil v etru! Ona mu je razkrila, da ima drugega...SMEH: Pred hišo je trosil sol, nato je kamera posnela njegovo napakoVIDEO: Stavil je proti Luki Dončiću! Poglejte si, kako ga je utišal naš košarkar...VIDEO: Prizori s poroke, ob katerih je zajokala nevesta! Slovenec jo je ganil do solz...VIDEO: Slovenec komentiral skok Timija Zajca, njegove besede ti dajo mislitiUmrl je Šaban Šaulić: Srbski pevec življenje izgubil v tragični prometni nesreči!Moški v vodi opazil utopljenega kužka. Poglej si, kako mu je rešil življenje!SMEH: Tanja in Kori pokazala, kako bi izgledal najbolj iskren zmenekVIDEO: Tako je osmešil Poljaka, ki je kolono vozil prehiteval po nasprotnem pasuDron je poletel čez vetrno elektrarno, prizor je mnoge pustil brez besedVIDEO: Pred hišo mu je ukradla paket, nato ji je lastnik dal lekcijoZa vedno se je poslovila pevka skupine Agropop, legendarna ŠerbiVIDEO: To je posebno darilo, ki je Deželaka za rojstni dan spravilo v jok!