Mati je v solzah gledala posnetek sina. Ko se je obrnila, je doživela ta šok!

Dave Woodruff je zaposlen v ameriški vojski, preteklih osem mesecev pa je preživel na drugi strani oceana. Za varnost je skrbel v Španiji.

Zaradi vojske je bil zdoma že dobri dve leti, v tem času pa je svojo družino neizmerno pogrešal.

Ko je izvedel, da bo njihov postanek v Španiji krajši in da se bo domov vrnil prej, je svojo družino hotel presenetiti na velik način. Dogovoril se je s prijatelji v svojem domačem kraju, da so skupaj izvedli skrivno misijo.

Njegovi starši in družina so se udeležili enega izmed dogodkov v cerkvi Christ the King Church v kraju Deville v zvezni državi New Jersey. Niti sanjalo se jim ni, da je v tem času njihov sin povsem blizu njih.

S pomočjo pastorja so v cerkvi predvajali njegov video posnetek, v katerem je očetu predčasno voščil za rojstni dan, nato pa vse v cerkvi povsem šokiral. Na koncu posnetka je namreč izrekel besede: "Aja, pa še ena stvar... Obrnite se!"

Na vhodu cerkve je stal Dave, njegova družina pa svojim očem ni mogla verjeti. Poglejte si, kakšno presenečenje je pripravil vojak Dave!
0
JeklenaPest
Pred 1 tednom
Zadetek v črno. TOTALKA!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Kanadska popotnika obiskala Slovenijo, njun posnetek ti vzame sapoVIDEO: Jezni tovornjakar obkroža Slovenijo, to ga jezi na naših avtocestahVIDEO: Tako so do solz ganili medicinsko sestro, ki skrbi za bolne novorojenčkeVIDEO: Šok za reševalce med včerajšnjo nesrečo! To je za njimi počel BMW voznik...VIDEO: Na Bledu pobirala denar za gluhoneme. Tako ju je razkrinkal Slovenec!Očka je pestoval svojega otroka. Tako je haski ob njem očaral ves splet!Njegovi ozki hiši so se vsi smejali! Ko so videli notranjost, so utihnili...Na spletu eksplodirala reklama o nezemljanu, ki so jo posneli v Ljubljani!VIDEO: Reklama švicarske policije obkroža svet, sporočilo vas bo zgroziloSestavil je preprosto orodje za kopanje lukenj. Poglejte si, kako deluje!Žena je za vikend odšla iz mesta! Ko se vrne, jo skrivnost moža spravi v solze...Kmet navdušil s svojim načinom rezanja drv! Bi tudi tebi prišlo prav?Debelušček za nos potegnil mišičnjake! Poglejte si, kaj je počel ob njih...VIDEO: Izjemna poteza dirkača pri Moto2, med padcem je zajahal motorBrezdomec je imel samo eno željo! Poglejte si, kako mu jo je uresničil neznanecDeklica je mahala tujcem na tekočih stopnicah, odzivi so presenetili celo očetaVIDEO: Prizor z avtoceste v Italiji obkroža svet! Tako so natovorili avtomobil...Moški je svoje vozilo zaustavil ob počasni babici. Poglejte si, kaj je storil!Kužki so se postavili ob ograji, s svojim početjem so internetu stopili srceKuža je mislil, da se deklica utaplja! Poglejte si, kako se je lotil reševanja...Ustavila se je ob konju. Tako je navdušil vse, ko je zaslišal pesem iz radia!Mucka majhnemu otroku stopila v bran! Tako ga je varovala pred varuško...SMEH: Rus na plaži osvajal zapeljivi Srbkinji, nato se je pojavila njegova ženaMoški so na odru začeli peti. Ko prikažejo še svoj ples, obnorijo občinstvo!VIDEO: To so posnetki grozljivke v Italiji, ko se je zrušil avtocestni nadvoz