Mati je v solzah gledala posnetek sina. Ko se je obrnila, je doživela ta šok!

Dave Woodruff je zaposlen v ameriški vojski, preteklih osem mesecev pa je preživel na drugi strani oceana. Za varnost je skrbel v Španiji.

Zaradi vojske je bil zdoma že dobri dve leti, v tem času pa je svojo družino neizmerno pogrešal.

Ko je izvedel, da bo njihov postanek v Španiji krajši in da se bo domov vrnil prej, je svojo družino hotel presenetiti na velik način. Dogovoril se je s prijatelji v svojem domačem kraju, da so skupaj izvedli skrivno misijo.

Njegovi starši in družina so se udeležili enega izmed dogodkov v cerkvi Christ the King Church v kraju Deville v zvezni državi New Jersey. Niti sanjalo se jim ni, da je v tem času njihov sin povsem blizu njih.

S pomočjo pastorja so v cerkvi predvajali njegov video posnetek, v katerem je očetu predčasno voščil za rojstni dan, nato pa vse v cerkvi povsem šokiral. Na koncu posnetka je namreč izrekel besede: "Aja, pa še ena stvar... Obrnite se!"

Na vhodu cerkve je stal Dave, njegova družina pa svojim očem ni mogla verjeti. Poglejte si, kakšno presenečenje je pripravil vojak Dave!
0
JeklenaPest
Pred 10 tedni
Zadetek v črno. TOTALKA!!!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Dojenčica je govorila s svojo mamo, njen pogovor je nasmejal ves internetVIDEO: To je hiša v bližini Ljubljane, ki je z notranjostjo prevzela SlovenceVIDEO: Lina Kuduzović predstavila novo pesem! Poglejte si, kako izgleda danes...VIDEO: Šok za mariborske reševalce, to je pred njimi počel slovenski voznikMariborčanka pri mesarju kupila meso! Ko je doma zarezala vanj, je sledil šok...Beloruski tovornjakar se ni zmenil za prepoved, nato je dobil svojo lekcijoNa odprtem morju trčili dve tovorni ladji, internet se čudi nesrečiVIDEO: Tim Kores s slovensko priredbo pesmi "Perfect" navdušil celo Ed SheeranaVIDEO: Dončić znova na noge dvignil Ameriko! Tako je na tekmi blestel včeraj...Voznik tovornjaka poizkusil srečo po gorski poti, nato je plačal cenoVIDEO: Na talentu zapel pesem Ota Pestnerja, za svoj nastop je prejel zlati gumbVIDEO: V Kopru so že prižgali novoletne lučke. Poglejte si, kako izgledajo...Proti ženski je hodila srna. Na kamero je posnela prizor, ki ga ne bo pozabila!Na nebu je posnela "božjo podobo", video posnetek se na spletu širi kot požarVoznik avtobusa se ni zmenil za prepoved, most je prevozil kljub preveliki težiNe boste verjeli, kako je pilot na letališču v Angliji pristal ob močnem vetruVIDEO: Čuki skupaj s Kvatropirci obkrožajo Slovenijo z novo pesmijo! Bo to uspešnica?Pes iz Italije ni hotel na tekoče stopnice! Poglejte si, kaj je storil lastnik...Kuža je takoj obžaloval, da je pobegnil od doma! To je storil pred vhodom v hišoDojenčica se je zagledala v lutko! Ko začne z oživljanjem, vam bo ukradla srceKos lesa za 10 centov je spremenil v posodo, s katero je zaslužil 60.000 evrovVojaki so se postavili v vrsto! Ko začnejo s svojo formacijo, svet obstane...Pevec skupine Foo Fighters na oder povabil 10-letnega fanta, zaigral je pesem MetalliceVIDEO: Hrvaški politik s svojim govorom obkrožil državo! Jim je povedal prav?VIDEO: Najboljše poteze Luke Dončića s pripravljalnih tekem, Amerika je navdušena