Mati okužena s koronavirusom rodila zdravo hčerko: Tako sta se prvič srečali!

Iz mesta Wuhan na Kitajskem prihaja ganljiv video posnetek iz bolnišnice.

Tam je mati, okužena s koronavirusom, rodila povsem zdravo hčerko, a je zaradi svoje bolezni ni smela niti videti. Prav zato so materi na pomoč priskočili zdravniki!

Zdravniki so dojenčico dvakrat testirali za koronavirusom, a so izvidi na srečo vedno bili negativni. Kljub temu mora dojenčica v posebni karanteni ostati še 14 dni, zato so zdravniki na pomoč priskočili tudi materi.

V sobi, kjer je nastanjena, so ji pokazali video posnetek njene hčerkice. Mati je ob prizorih začela jokati - to je namreč bil prvi pogled na hčerko po dveh dneh, četudi zgolj prek mobilnega telefona.

Poglejte si ganljiv video posnetek iz bolnišnice v kitajskem mestu Wuhan, v katerem je ob koncu leta 2018 prišlo do hudega izbruha koronavirusa.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Slovenke zapele na dopustu: Njihov nastop na spletu podira rekorde!Posnetek male mucke senzacija na spletu: Lastnici je kazala, kako nevarna je!Čudovit nastop, ki obkroža Slovenijo: Bo moj vnuk še pel slovenske pesmi?Izjemen posnetek Slovencev: Poglej, kaj so počeli pod Solkanskim mostom!Deklici sta podarila prav posebno škatlo: Darilo jo je ganilo do solz!Kako napadejo morski psi: Človeška kri proti ribji krvi!Mati in hčerka zapeli pesem iz Titanika: Njun nastop je balzam za dušo!Mucka zaspala skupaj s piščančkom: Posnetek je uspešnica na spletu!Kvatropirci ganili z nastopom: Tako so zapeli pred hišo Oliverja Dragojevića!Potapljač posnel podmornico, ko je peljala pod njimVidra je bežala pred lačno orko: Poglej, kako si je rešila življenje!Narava pokazala moč v Italiji: Nad obalo se je znesla tromba!Mladiček volka srečal malega kužka: Takšen prizor so posneli!Izgubljeni kuža na ulici prepoznal veterinarja: Tako ga je prosil za pomoč!Janez Janša s pozdravom kolesarjem: Takšen prizor je posnel na vrhu Triglava!Radijski voditelj iz Slovenije pokazal talent: Navdušil je s svojo pesmijo!Divji tiger napadel tigra v živalskem vrtuVIDEO: Neverjeten prizor na Hrvaškem: Z vozilom je zapeljal kar v morje!Besede, ki so zgrozile Slovence: Tako na spletu žalijo slovenske novinarje!Strela na pašniku zadela kravoMladiček nosoroga raznežil splet: Tako se je v živalskem vrtu igral z oskrbnikom!Prodajalka pregnala roparja: Njeno lekcijo so posnele kamere!Med sprehodom je srečal košuto: Poglej, kakšen prizor je posnel!Posnetek, ki je razjokal svet: Ženska zapustila svojega psa, kot da je smet!Grozljivka za ekipo gasilcev: Skoraj bi jih zadela goreča pnevmatika!