Mati pred malčkom kradla sladkarije: Kar ji je rekel njen otrok, obkroža svet!

Te dni so po mnogih državah praznovali noč čarovnic, ki jo poznamo tudi kot Halloween. Predvsem v zahodnih državah se otroci na ta dan odpravijo od hiše do hiše, kjer od prebivalcev pridno nabirajo sladkarije.

Kar je posnela kamera ob eni izmed hiš v Združenih državah Amerike, je takoj obkrožilo splet!

Mnogi prebivalci ob svojih domovih nastavijo posode, v katere stresejo sladkarije, da si jih otroci vzamejo kar sami. Najmlajši večkrat pridejo s starši, nadzorna kamera pa je te dni posnela prizor, ki je dal mnogim misliti.

Ko je skupaj s 3-letno deklico do ene izmed hiš pristopila mati, je ta brez oklevanja pograbila skoraj vse sladkarije v skledi, ki so bile namenjene mnogim otrokom. Na to jo je opozorila celo hčerka, a mati njenih besed ni upoštevala.

"Mami, vzela si preveč," je dejala deklica s povsem skesanim in milim glasom, prizor pa je v enem dnevu krepko presegel pol milijona ogledov.

Video posnetek je tako le še en dokaz, da bi se odrasli ljudje veliko lahko naučili tudi od naših najmlajših. Bravo deklici, ki je tako simpatično opozorila mamo ob njenem podlem dejanju!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Zmedena lepotica na črpalki: Kar je počela, je nasmejalo mnoge!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!Pilot poletel z mladičkom šimpanza: Razlog te bo ganil do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Brata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoKupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNa talentu je navdušil s poezijo: Sodnik mu je za nastop pritisnil zlati gumb!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Napad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!