Mati pred malčkom kradla sladkarije: Kar ji je rekel njen otrok, obkroža svet!

Te dni so po mnogih državah praznovali noč čarovnic, ki jo poznamo tudi kot Halloween. Predvsem v zahodnih državah se otroci na ta dan odpravijo od hiše do hiše, kjer od prebivalcev pridno nabirajo sladkarije.

Kar je posnela kamera ob eni izmed hiš v Združenih državah Amerike, je takoj obkrožilo splet!

Mnogi prebivalci ob svojih domovih nastavijo posode, v katere stresejo sladkarije, da si jih otroci vzamejo kar sami. Najmlajši večkrat pridejo s starši, nadzorna kamera pa je te dni posnela prizor, ki je dal mnogim misliti.

Ko je skupaj s 3-letno deklico do ene izmed hiš pristopila mati, je ta brez oklevanja pograbila skoraj vse sladkarije v skledi, ki so bile namenjene mnogim otrokom. Na to jo je opozorila celo hčerka, a mati njenih besed ni upoštevala.

"Mami, vzela si preveč," je dejala deklica s povsem skesanim in milim glasom, prizor pa je v enem dnevu krepko presegel pol milijona ogledov.

Video posnetek je tako le še en dokaz, da bi se odrasli ljudje veliko lahko naučili tudi od naših najmlajših. Bravo deklici, ki je tako simpatično opozorila mamo ob njenem podlem dejanju!
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Besede o nesreči tovornjaka s cisterno, ki bi jih moral prebrati vsak voznikMama je sinčku pojedla sladkarije: Njegov odziv ti bo polepšal dan!VIDEO: Luka Dončić zadel nemogoče, komentatorja sta ostala brez besedVIDEO: Grozljivka iz Avstralije: Ogromna toča je uničila vse pred seboj!VIDEO: Imate doma kužka? To je posnetek, ob katerem boste jokali kot dež!Kris se je oglasil iz Amerike, posnetek ti bo ogrel srceSMEH: Prizor iz Benetk obkrožil svet: Delal je "selfie" in padel v kanal z vodo!VIDEO: Ganljivi prizori s pogreba Dudeka, žena je neutolažljivo jokalaVIDEO: Rusinje navdušile Slovenijo: Tako so zapele za Zmaga Jelinčiča!Vdova je mislila, da bo za vedno sama: To je prizor, ki mu je vsak dan priča pod oknom!Policist v civilu izsilil prednost motoristu: To je storil, ko je videl kamero!VIDEO: Šok iz sosednje Italije, gorsko vasico je razdejala snežna rekaSin je jokal od smeha: Tako se je pred vlomilci zaščitila mati!VIDEO: Grozljivka iz Italije: Vasico je razdejal uničujoč tornado!VIDEO: 4-letnik senzacija na Hrvaškem: Tako je mali genij navdušil sodnike!Posnetek iz Srbije navdušil Balkan: Najprej sta plesala, nato so se jima pridružili drugi!VIDEO: Dončić navdušil s potezo večera: Tako je prelisičil dva branilca!Sivi kit zaplaval pod surferji, prizor iz zraka jemlje sapoRazgreto kocko jekla z mostu vrgli v vodo, sledila je eksplozijaDriftal na najbolj nevarni kitajski cesti, posnetek jemlje sapoHrvat skupaj z lepotico zapel pesem Celine Dion: Njun nastop jemlje sapo!Iz ribe je odstranil parazita, posnetek te pusti brez besedDrama pri sosedih: Avstrijka povzročila nesrečo, nato je sledil kaos!Pokazali so, kako popraviti razbitega Audi RS6Kaos iz Italije: Kako na avtocesti ne vzpostaviti reševalnega pasu!