Med dostavo paketa je naletel na kači: Kar je storil, je nasmejalo mnoge!

Te dni je splet obkrožil prizor iz Floride, ki ga je posnela nadzorna kamera pred eno izmed hiš. V posnetku je moč videti dostavljalca paketov med delom, ko je pred hišo naletel na dve kači.

Kar je storil zatem, je pošteno nasmejalo mnoge gledalce na spletu!

Ko je prispel pred hišo, kjer je moral dostaviti paket, je pred vhodnimi vrati naletel na dve kači. Sprva je mislil, da gre morda za umetni kači, a so se njegova ugibanja izkazala za napačne.

Ko se je približal obema kačama, sta ti švignili izven kadra...

In kaj je storil dostavljalec? To, kar bi nas storila večina. Paket je zalučal do vhodnih vrat, hitro poslikal "uspešno dostavo", nato pa jo kar se da hitro popihal!
0
JeklenaPest
Pred 2 meseci
In kristalni servis je našel svoj cilj....
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Drama na 24 ur: Soočenje, ki ga je zaznamoval Zmago Jelinčič!Boštjan Romih odprl vrata svojega doma: Poglej, v kako lepi hiši živi!Pohodnik je srečal kozo: Njun pogovor te bo nasmejal do solz!Filip ganljivo zapel s slepo prijateljico: Njun nastop je poezija za dušo!Nastop, ki jemlje sapo: Avsenikovo skladbo so zaigrali ob sončnem vzhodu!7-letna deklica zapela za pokojno mamo: Njen nastop gane do solz!SMEH: Kalamari odnesli ministra Hojsa: Tako se šali Denis Avdić!Morski pes napadel ribiče v kanujuBrata navdušila na ameriškem talentu: Skupaj sta zaigrala na orglice!Deček z avtizmom navdušil sodnike: Na klavir je zaigral svojo skladbo!Župnik Martin Golob spregovoril o odhodu: Preselil se bo iz Bohinja!Mucka je skotila tri mladičke: Tako jih je tolažila zlata prinašalka!Voznik Tesle se je izognil tragediji: Lahko bi izgubil življenje!Kupil je novo Kio, nato je sledil šok: Prodajalci so se držali za glavo!Darja Gajšek navdušila starejše: To je nastop, ki obkroža Slovenijo!Zlati prinašalec prvič videl malega piščančka: Takšen prizor je posnel lastnik!Mladiček vidre ves dan iskal družino: To je prizor, ko se znova srečajo!Vožnja gasilcev na kraj nesreče: Vozilo na avtocesti je zmečkalo!Posnetek, ki je razjezil Slovence: To je z mladičkom galeba storil moški!11-letni deček zapel "You Raise Me Up": Njegov glas se te dotakne!Slepa krafna nasmejala Slovence, privoščila si je Lepo AfnoPoziv za vse Slovence, ki se odpravljajo na Hrvaško: To je povedal Jelko Kacin!Kako iz luknje rešiti kolo tovornjakaNapad orke med igro: Z repom je udarila ob morski bič!Ob hiši ga je obiskala medvedja družina: Prav nič se ga niso bali!