Med karanteno se je zaljubil v sosedo: Ko sta se srečala, je jokala od smeha!

Jeremy Cohen je v teh dneh, ko tudi v njegovi državi veljajo stroga pravila za zajezitev pandemije, na terasi sosednje zgradbe opazil dekle, ki je veselo plesala.

Ker ga je tako navdušila, je storil vse v svoji moči, da dobi njeno telefonsko številko!

Na dron je prilepil listek s svojo telefonsko številko, nato pa z letečo napravo poletel na sosednjo zgradbo. Dekle po imenu Tory si je številko shranila, nato sta si kmalu začela dopisovati.

Vedno bolj sta si postajala všeč, zato se je Jeremy odločil, da bi jo rad srečal v živo. Zlezel je v napihljiv balon in prišel do vrat njenega doma. Tory ob videnem prizoru ni mogla zadrževati smeha, a je bila obenem vesela, da sta se končno srečala v živo.

Njun prvi zmenek se je končal odlično, med "pohajkovanjem" pa so ju ustavili tudi policisti, ki pa so Jeremyja hitro prepoznali. O njuni nenavadni ljubezenski zgodbi so se namreč razpisali številni mediji!
0
JeklenaPest
Pred 8 tedni
Domiselni poba. Ampak za tako bejbo bi se marsičesa domislil tudi jaz!
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Parkiral je kar na polju: Poglej, kakšno lekcijo mu je dal kmet!Po krivem je bil zaprt 37 let, zdaj je zapel na talentu: Nastop ti naježi kožo!Drama v parlamentu, poslanca sta si skočila v lase: "Kaj si misliš da si?!"Miha Deželak v solzah razkril skrivnost: Jokali so tudi sodelavci!Tilen Artač nasmejal s parodijo! Zapel je kot Vili Resnik: "Naj Hrvati slišijo"Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!Plesali so v parku, nato sta prišla policista na konjih: Posnetek je navdušil splet!Voznik na cesti posnel vrano in ježa: Ni mogel verjeti, kaj je počela ptica!VIDEO: V dolini Soče prenovili staro hišo: Poglejte, kako izgleda notranjost!Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaDarja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Zgrožen voznik v Srbiji: "Tudi v Nemčiji stopiš na plin, ko te prehitevajo?"Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Malček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Deklica na talentu očarala sodnike: Njen pevski talent te bo navdušil!VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoNe boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"Oče in sin blestela na talentu: Zapela sta uspešnico Franka Sinatre!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!Izjemen nastop moškega s Havajev: Tako je zapel pesem Hallelujah!Obiskala je vasico na Japonskem, v kateri živi na tisoče lisicBi prepoznali svoje ljubljene, če bi postali brezdomci?10-letnik navdušil sodnike: Tako je zaigral znano rock 'n' roll pesem!