Med polarnim mrazom posnel dihjemajoč prizor, v jezeru so zmrznili mehurčki

Lennart Pagel je fotograf, ki uživa ob odkrivanju nenavadnih vremenskih pojavov. Tokrat je izkoristil mraz v Kanadi, na kamero pa posnel dihjemajoč prizor, ki mu je bil priča ob obisku enega izmed jezer v Alberti.

Njegov video posnetek je na spletu hitro postal uspešnica, do danes pa nabral zajetnih 5,7 milijonov ogledov.

Lennart je v ledeni Alberti med pohajkovanjem prišel do jezera, ki ga je s svojo podobo povsem prevzelo. Zaradi nizkih temperatur se je ustvarila debela plast ledu, čudoviti prizori pa so se skrivali prav v ledu.

Iz omenjenega jezera namreč uhaja metan, voda okoli metanovih mehurčkov pa je zaradi nizkih temperatur hitro zmrznila.

Prav zato so se v samem ledu prikazali izjemni prizori z zmrznjenimi mehurčki, ki so prevzeli mnoge uporabnike na spletu. To pa je prizor, ob katerem se človek zave, kako lepa je lahko naša mati narava!

Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Slovenski mesar poskrbel za smeh: Spijem en štamperli šnopca!VIDEO: Pred tekmo zadonela slovenska pesem: Poglej, kaj je storil Luka Dončić!SMEH: Počistil je zasnežen pločnik, nato je doživel ta prizorBrezdomec je prvič obiskal brivca: Preobrazba te bo pustila brez besed!VIDEO: 8-letni Miha navdušil Slovence: Tako ganljivo je zapel pesem o očku!SMEH: To so naredili voznikom, ko se niso ustavili pred prehodom za pešceVIDEO: Smeh v bližini slovenske meje: To so Hrvatu povedali prebežniki!Kuža vsak dan čaka na postaji, razlog je lastnico ganil do solzBabica zaplesala in zapela ob uličnem pevcu, njen nastop jemlje sapoVIDEO: 10-letni Jakob z glasom prevzel Slovence: Tako je zapel pesem Modrijanov!Na hrvaškem talentu obnorel sodnike: Njegov angelski glas ti vzame sapo!VIDEO: Romunski teror na slovenski avtocesti posnela kameraUkradel je vozilo, a ga ni znal peljati: Takoj je dobil lekcijo!VIDEO: Celo večnost ni videl starih staršev: Zdaj jih je po 20 letih obiskal!VIDEO: Novinarji obiskali Krisa, iz Los Angelesa prihajajo spodbudne noviceVIDEO: Nika Zorjan in Rok Piletič ganila Slovence, zapela sta pesem "Shallow"VIDEO: Luka Dončić spektakularno zabil ob LeBronu, nato ga je uničil s trojkoVIDEO: 8-letna Anja zapela s slovenskim ansamblom, njen glas te bo očaralSmešni trenutki iz lige NBA, za katere je poskrbel Luka DončićVIDEO: Simpatičen kiks v oddaji 24ur, voditeljica se je le nasmejalaVIDEO: Papiga Kaja spet ruši rekorde: Njen posnetek je navdušil Slovenijo!Vrhunski posnetek z NBA tekme, ko je zadel Luka DončićVIDEO: Čustveni prizori, ki ganejo: Luka Dončić spoznal malega borca Krisa!Poskočni Dejan pokazal, kako si naredi svojo prepoznavno frizuroV livarni je odvrgel mokro železo: Komaj si je rešil življenje!