Med poroko nasmejal goste: Poglej, kako si je pred oltarjem privoščil ženina!

Poročni dan je trenutek, ki si ga ženin in nevesta zapomnita za vse življenje.

Pa ne le ženin in nevesta, temveč tudi mnogi gosti, ki ju pospremijo na njuno skupno pot.

Med porokami pa smo večkrat priča tudi številnim vragolijam, s katerimi gostje poskrbijo za nepozabne trenutke. Na eni izmed porok je za prav takšen trenutek poskrbel gost, ki si je kar pred oltarjem pošteno privoščil ženina.

Med poročno ceremonijo je pristopil do ženina, mu najprej očistil obleko, nato pa s še eno potezo poskrbel za dozo smeha. Po obleki mu je "spoliral" še plešo.

Poglejte si simpatičen video posnetek s poroke, pri katerem je moški s svojo potezo nasmejal mnoge goste v cerkvi. Bo za dozo smeha poskrbel tudi pri tebi?
0
JeklenaPest
Pred 4 tedni
Mogoče so Janeza na njegovi poroki tudi tako spolirali...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Mama gorila ganila svet: Tako se je odzvala, ko je videla dojenčka!Mačka, ki sosedom krade stvari: Posnetek je uspešnica na spletu!Ženska na gorski cesti srečala skupino prijaznih psovVIDEO: Avdića nasmejali do solz: Takšno pismo je Deželaku prebral njegov sin!Mačka jedla hrano psa, nato jo je zalotil med krajoLastnik je na pašniku poklical krave: Poglej, kako so se odzvale živali!Hofer z oglasom obkroža Slovenijo: Predstavili so novo pesem!Na plaži jo je zaprosil za roko: Prijateljica se je osmešila pred kamero!Mali prašiček iz Slovenije ni mogel zaspati, posnetek je uspešnica na spletuVIDEO: Najbolj nor koš med NBA tekmo? Dosegel ga je Luka Dončić!VIDEO: Ana Soklič nastopila na evrovizijskem odru na NizozemskemMoški iz BiH zgradil hišo, ki se obrača: Poglejte si njegovo stvaritev!Moški vstopil v telovadnico, da bi pretepel trenerja: Takoj mu je bilo žal!VIDEO: Saša Lendero navdušila s posnetkom: Njen mož je pokazal pevski talent!Rešili so sestradano psičko: Ležala je na kupu razbitin!Posnetek dveh norcev obkroža splet: Skočila sta z vrha vetrne turbine!VIDEO: Slovenec posnel trenutek, ko se je v dolini Vrata sprožil plazLastnik mačkam naredil dvigalo: Posnetek je uspešnica na spletu!Švercanje turistov čez hrvaško mejo: Parodija, ki je nasmejala Slovenijo!Tilen Artač zapel kot slovenski glasbeniki: Parodija, ki te bo nasmejala!Dramatičen posnetek s poljske avtoceste: Tovornjaku je razneslo gumo!VIDEO: 18-letna Polona v Sanjski moški izgubila živce: Padale so ostre besede!Druga vaja Ane Soklič na Evroviziji 2021: Takšno napako ji očitajo gledalci!Deček na električnem skiroju grdo trčil v ograjoPosnetek volkulje in njenih mladičkov iz Slovenije: Prizori ti polepšajo dan!