Med potapljanjem doživel šok: Pričakala ga je 7 metrov dolga anakonda!

Si predstavljate, da med potapljanjem srečate 7 metrov dolgo kačo, ki velja za največjo kačo na svetu?

Prav takšnemu prizoru je bil priča potapljač iz Brazilije, ko se je podal v reko Formoso!

V omenjeni brazilski reki je potapljač Bartolomeo Bove povsem od blizu posnel orjaško anakondo. Družbo mu je v reki delal prijatelj Juca Ygarape, orjaška kača pa je po njunih besedah bila zelo mirna, obenem pa tudi radovedna. Plavala je okoli njiju in njune snemalne opreme, nikoli pa ni pokazala svoje napadalnosti.

Kljub temu so mnogi na spletu zapisali, da se v omenjeno reko ne bi podali za nobeno ceno!

Anakonde sicer niso strupene, a imajo drugačno zmožnost - izjemno moč, s katero zadušijo svoj plen. Živi v Južni Ameriki, odrasla kača pa lahko tehta tudi več kot 250 kilogramov, v dolžino pa zraste do 10 metrov.
1
JeklenaPest
Pred 5 tedni
Isusek! Če bi jaz kaj takega zagledal pod vodo tako blizu bi se tako vsral, da bi se kača morala reševati...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: Šok za reševalce na primorski avtocesti: To je prizor, ki so mu bili priča!Ko je mama šla v službo, mu ni dala poljubčka: Posnetek fantka je nasmejal svet!VIDEO: Nastop deklice, ki je navdušil Balkan: Tako je zapela jugoslovansko pesem!Jahta zapeljala v marino in treščila v zasidrane barkeVIDEO: Tilen Artač oponašal Šarca in Tonina: Parodija je nasmejala Slovenijo!VIDEO: Osel je po več letih zagledal dekle: Njegova reakcija obkroža svet!Kužki so obkrožili goske: Ne boste verjeli, kakšen prizor so posneli na kamero!VIDEO: Migranti so Slovencu ukradli avto: Besede lastnika obkrožajo Slovenijo!Sredi belega dne so vdrli v hišo v Braziliji: Tako jim je lastnik dal vetra!Moški je z barvo napolnil 66.000 kozarčkov: Kar je ustvaril, jemlje sapo!Luka Dončić in Boban Marjanović poskrbela za smeh: To sta počela med tekmo!VIDEO: Na skuterju je bežal pred policisti: Na tla ga je spravila kar ženska!VIDEO: Luka Dončić izgubil živce: Skoraj bi se stepel z novincem!Smetar s potezo obkrožil svet: Tako vsak teden pomaga starejši ženski!VIDEO: Lesena hiška iz Ivančne Gorice: Njena podoba je navdušila Slovence!Mali ježki so izgubili mamico: Ne boste verjeli, kdo jih je posvojil potem!NBA igralec zaigral poškodbo, nato je pod košem silovito zabilVIDEO: Prepelič obnorel Evropo: Ob zvoku sirene za zmago zadel čez celo igrišče!Malček s smehom obkrožil svet: Med pesmico je ukradel vso pozornost!Razkošna jahta za 311 milijonov evrov, ki jemlje sapo! Poglej, kaj vse ponuja...SMEH: Slovenska voditeljica doživela šok: Pred kamerami jo je prestrašil stvor!VIDEO: Gostje v Ljubljani doživeli šok: Kosilo so jim pripravili iz ostankov hrane!Nogometaš "pokosil" trenerja, komentator smeha ni mogel zadržatiVIDEO: Ne boste verjeli, kaj je s Ferrarijem počel v ovinku pri 300 km/hVIDEO: Prvi posnetek Julije na sodišču: Levo roko je skrivala v žepu!