Med šovom v Kanadi strmoglavilo letalo, nesrečo so posneli na kamero

Kanadska oborožena letalska sila Snowbirds je pred dnevi pripravila kratek letalski šov, s katerim so ljudem skušali vliti upanje v teh težkih časih.

A med vragolijami v zraku se je pripetila huda tragedija, pri kateri je kopilotka letala CT-114 Tutor izgubila življenje.

Eno izmed letal je v mestu Kamloops v Kanadi strmoglavilo kmalu po vzletu, nato pa zagorelo na dvorišču bližnje hiše. V letalski nesreči je življenje izgubila kopilotka Capt. Jenn Casey, pilot letala CT-114 Tutor Capt. Richard MacDougall pa je v nesreči utrpel hude poškodbe.

Letalo je ob strmoglavljenju treščilo na dvorišče ene izmed bližnjih hiš, prebivalci pa so nesrečo opisali kot pravo katastrofo.

Na spletu je pristal tudi video posnetek, ki prikazuje trenutek usodne letalske nesreče. Vzrok za strmoglavljenje strokovnjaki še vedno preiskujejo.
0
JeklenaPest
Pred 2 tedni
Video ne dela. Morda je tako bolje, iz spoštovanja do svojcev kopilotke...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Kaos na avtocesti: Tako je reševalcem na pomoč priskočil motorist!Zareklo se mu je pred ženo: To je posnetek, ki se mu smeji Slovenija!Pevski zbor, ki ga sestavljajo brezdomci: Na talentu so osvojili zlati gumb!21-letna Naja s posnetkom razjokala Slovenijo: "Poslavljam se"Slovenka na citre zaigrala hrvaško uspešnico, ki jo prepeva SeverinaMalček prvič slišal skladbo Beethovna: Njegova reakcija te bo ganila do solz!Šok za očeta: Tako se je odzval, ko mu je žena povedala, da bosta imela trojčke!Kuža jokal od sreče: Po dveh mesecih je znova videl svojo lastnico!Lastnik zavrgel psičko z mladički: Dneve ga je čakala, a se ni vrnil ponjo!Papiga, ki ti polepša dan: Tako se je smejala, ko je izstopila iz sobe!Darja Gajšek zaigrala na harmoniko: Njen nastop obkroža Slovenijo!Mislil je, da mu pod oknom pojejo golobi: To je prizor, ki mu je bil priča!Trije gasilci nastopili na britanskem talentu: Njihov glas te bo očaral!7-letna deklica zapela z očetom: Tako sta se lotila uspešnice "Shallow"Ne boste verjeli, kaj nas letos čaka na morju: "To je višek ukrepov!"VIDEO: Policisti mirne protestnike v Ljubljani strpali v maricoVIDEO: Domačini sredi Kopra ustavili voznike: Imeli so prav poseben razlog!Novinar obiskal poslanca Miho Kordiša: To mu je podaril, ko je spal ob 13:15VIDEO: Prelet ameriških reaktivcev v Sloveniji za zmago nad virusomLastnik je psičko privezal za drevo: Ko so jo našli, se je od strahu tresla!Šok za žensko voznico: Na avtocesti se ni mogla ustaviti, odpovedale so ji zavoreRusi se ne šalijo: To so storili z vozilom, mimo katerega gasilci niso mogli!Lastniku med sajenjem rož na pomoč priskočil kuža: Poglej, kako mu je pomagal!Grozljiv posnetek iz New Yorka: Policisti zapeljali v množico protestnikov!Na talentu je zapela kot Whitney Houston: Brez besed je ostal še Simon Cowell!