Med sprehodom ga je napadla puma: Posnetek, ob katerem ti zaledeni kri!

Iz Združenih držav Amerike prihaja svež video posnetek, pri katerem je pohodnik doživel pravo grozljivko.

Na poti se je srečal s pumo, žival pa mu je sledila več kot 6 minut. Pri tem ga je večkrat poskušala napasti.

Puma, z drugimi besedami tudi gorski lev ali panter, je sesalec iz družine mačk, ki spadajo med red zveri. Naseljuje celotno območje Amerike, ta velika samotarska mačka za svoje življenje potrebuje večja območja, kot katerikoli drugi sesalec na zahodni polobli.

Bližnjemu srečanju s pumo je bil te dni priča tudi moški iz ZDA, ki se na YouTube omrežju predstavlja z imenom Kunkyle Z. V ameriški zvezni državi Utah je med sprehodom naletel na pumo, ki se je večkrat pognala proti njemu.

Divja žival mu je sledila več kot 6 minut, moški pa si je kožo rešil predvsem po zaslugi pametnega odziva - pred pumo je večkrat zakričal in krilil z rokami, da bi žival prestrašil. Na koncu se je žival le prestrašila in zbežala v gozd.
0
graf
Pred 1 tednom
pa tolk velikih kamnov na poti , možakar pa samo govori da naj gre stran ! Imam eno staro smučarsko palico brez katere ne grem v gozd , prišla mi je že parkrat prav , branil sem se da že pred steklo lisico in divjo svinjo ...
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Lastnik je na skrivaj posnel psa v bazenu: Posnetek je doza smeha!Papagaj, ki je nasmejal mnoge: Tako se je jezil, ko je lastnica želela oditiDarja Gajšek navdušila Slovence: Tako je zapela svojo novo pesem!Posnetek medicinske sestre, ki obkroža Slovenijo: "Kje je kakšna ovca?!"Gasilci s posnetkom obkrožajo Slovenijo: Takšen šov so pripravili!Žensko v bazenu obiskala prisrčna koala: Posnetek na spletu ruši rekorde!Ganljiv odziv psa, ko je domov prišel dojenček: Poglej, kako vesel je bil!Nemški ovčar jokal od sreče, ko je po več mesecih videl lastnikaPosnel je radovednega tjulnja: Tako se je stisnil ob njegove noge!V kopalnico so natočili toliko vode, da se je podrlaLabodji mladički navdušili s pogumom: V reko so skakali z mostu!Na železniški postaji je zaigral na klavir: Posnetek ima že 60 milijonov ogledov!V šovu je zapela pesem Lady Gaga, z glasom je sezula sodnikeDirektor UKC Maribor z udarnim posnetkom: To je povedal o teorijah zarote!Najstnica sramežljivo zapela: Njen nastop ima že 11 milijonov ogledov!Posnetek debelega medveda, ki je senzacija na spletuIskreno veselje sirote, ko izve, da jo bodo posvojiliSin do solz ganil starša: S svojim denarjem jima je odplačal dolg za hišo!7-letna deklica sramežljivo zapela na odru: Tako je prevzela sodnike!Tilen Artač nasmejal Slovence: Zapel je parodijo na pesem "Hej, hej, Ljubljančanke"Drama na parkirišču: Nakupovalnih vozičkov in mogel ustaviti!Avtomatsko parkiranje pri novem Mercedesu S-Class 2021VIDEO: Drama na Fužinah: Tako so prebivalci pregnali policiste!Nor podvig iz Rusije: Z avtomobilom je skočil v zamrznjeno jezero!Deklici so očitali, da nima talenta: V pevskem šovu je vsem zaprla usta!