Med sprehodom v gozdu mu je zastal dih! To je prizor, ki ga je posnel na kamero...

Vedno so nam govorili, da narava okoli nas živi. Vsi se zavedamo, da je ta trditev resnična, a prizora, kot ga je na kamero posnel moški iz Kanade, ne vidimo vsak dan.

Med sprehodom po gozdu je namreč naletel na prizor, ob katerem je ostal brez besed.

Daniel Holland iz Kanade se je v okolici Quebeca sprehajal po gozdu, nato pa naletel na prizor, pri katerem je vse izgledalo, kot da gozd resnično diha. Tla so se namreč premikala skupaj z drevesi, podobne prizore pa so v Kanadi posneli tudi drugi pohodniki.

In kaj se je v gozdu dogajalo v resnici? Če zaupamo poznavalcem, ima veliko vlogo pri takih prizorih prav veter. Po nevihti se tla napolnijo z vodo, zaradi česar se zmanjša trdnost strukture zemlje. Ko zatem zapiha, se sila premakne v deblo in korenine rastlin, tla pa se začenjo premikati.

Poglejte si, kakšen prizor je na kamero posnel moški iz Kanade, ko je obiskal gozd v bližini Quebeca.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
Norčevali so se, ker ima raka: Na talentu je dobil zlati gumb strogega Simona!Pozor, prihaja huda ura z nevihtami! Izključena ni niti debela točaVIDEO: Žena ga je zapustila! To je posnetek, s katerim se ji je kruto maščevalVIDEO: Grozljivka na hrvaškem reliju! Roku Turku nasproti pripeljal avtomobilVIDEO: Slovenskemu reševalcu prekipelo, policist mu je napisal kazenNa glavnem trgu so začeli plesati salso! Ne boste verjeli, kaj je storil policistSMEH: Nesrečni voznik iz Ljubljane! To se je zgodilo, ko je zapeljal iz predoraVegani vdrli v klavnico in se privezali na verigo! Dejanje so takoj obžalovaliVIDEO: Nesreča na avtocesti pred Vrhniko, nato pa šok za voznikeVIDEO: Na Hrvaškem nedaleč od obale posneli belega morskega psaRusko tekmovanje v klofutanju? Zdaj imajo novo različico, ki navdušuje moškeMrtva "pošast" pokazala svojo moč! Tako je zdrobila pločevinkoVIDEO: Huda ura v Sloveniji! Kot dlan velika toča, pri Grosuplju skoraj tornadoDrama z Nizozemske: Prečkal je železniške tire, četudi so bili zablokirani!VIDEO: Primark v Ljubljani odprl svoja vrata! Poglejte, kako izgleda notranjostMichelin predstavil novo inovacijo: Pnevmatike, ki jih ne moremo predreti!Kako pravilno stepemo smetano? Kuhar pravi, da celo življenje to počnemo narobeVIDEO: Tako se konča za motokrosiste, ko želijo na silo prehiteti Tima GajserjaMed vojno sta se zaljubila! Poglej ganljiv prizor, ko se srečata 75 let kasnejeVoznik na cesti ostal brez besed, vozilo je pred njim zdrsnilo v prepadVIDEO: Župnik iz Bohinja povedal, kaj imajo zaljubljenci skupnega s tabernakljemVoditeljica na Radiu 1 v solzah: "Ne vem, kaj naj naredim! Težko mi je..."Tako izgleda zapuščena vasica Slapnik, v kateri bodo snemali resničnostni šovMalček nasmejal ves svet! Tako je ukradel pozornost, ko je oče jedel kosiloZvečer sta se kopala v bazenu, nato ju je napadel krokodil