Med sprehodom v gozdu mu je zastal dih! To je prizor, ki ga je posnel na kamero...

Vedno so nam govorili, da narava okoli nas živi. Vsi se zavedamo, da je ta trditev resnična, a prizora, kot ga je na kamero posnel moški iz Kanade, ne vidimo vsak dan.

Med sprehodom po gozdu je namreč naletel na prizor, ob katerem je ostal brez besed.

Daniel Holland iz Kanade se je v okolici Quebeca sprehajal po gozdu, nato pa naletel na prizor, pri katerem je vse izgledalo, kot da gozd resnično diha. Tla so se namreč premikala skupaj z drevesi, podobne prizore pa so v Kanadi posneli tudi drugi pohodniki.

In kaj se je v gozdu dogajalo v resnici? Če zaupamo poznavalcem, ima veliko vlogo pri takih prizorih prav veter. Po nevihti se tla napolnijo z vodo, zaradi česar se zmanjša trdnost strukture zemlje. Ko zatem zapiha, se sila premakne v deblo in korenine rastlin, tla pa se začenjo premikati.

Poglejte si, kakšen prizor je na kamero posnel moški iz Kanade, ko je obiskal gozd v bližini Quebeca.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: To naredijo gasilci iz Radovljice, če vozniki ne vzpostavijo reševalnega pasuVIDEO: Janez Janša dobil prirejeno pesem Faraonov! Nasmejali se boste do solz...Odraščal je skupaj s kravico, nato so ju ločili! Poglejte si veselje, ko se znova srečataPismo mlademu zdravniku do solz ganilo Slovence: »Izbral si drugo pot. Ostala je praznina.«VIDEO: Jurij Zrnec in Klemen Slakonja spet nasmejala! Privoščila sta si zmagovalca EmeVIDEO: Tako je Slovenka preuredila stanovanje, veliko pičlih 22 kvadratnih metrovVIDEO: Gasilka je priplezala na streho, tam pa šok! Poglejte si, kaj jo je čakalo...VIDEO: Timi Zajc pred Planico dobil svojo pesem, za harmoniko je prijel tudi samMoški je nad oceanom poletel z dronom, prizor je navdušil že na milijone ljudiVIDEO: Na dolenjski avtocesti povozila dva fanta, nato so jo pretepli Romi81-letni dedek v trgovini v roke vzel kitaro, prodajalci so ostali brez besedVIDEO: Lea Sirk ganila Slovence! Tako se sliši njena izvedba pesmi "Shallow"Z žago si je odrezala roko! To je pred kamerami povedal eden od osumljenih...SMEH: Ste videli, kako je Darja iz Ljubezni po domače "nategnila" svoje snubce?Zadnjo minuto je izvedel, da bo moral zapeti himno. Posnetek zdaj obkroža svet!VIDEO: Prizor kot iz filma! To se je dogajalo na avtocesti pri Črnem KaluSMEH: Tako Slovence vidijo tujci. Prisluhnite, kaj govorijo o nas!VIDEO: Spektakularen prihod vremenske fronte, ki je zajela tudi SlovenijoGoska skljuvala policijski avtomobil, da bi ji pomagali rešiti njene mladičkeSMEH: Nočna mora natakarjev! To so primeri, kako ne naročati kave...Zlati prinašalec v bazenu opazil utapljajočo ptico, nato ji je rešil življenje13-letna deklica zapela pesem Whitney Houson, njen glas ti postavi kocine pokonciVIDEO: Hud padec Filipa Flisarja, končal je v bolnišniciVIDEO: To so pesmi, ki imajo največ možnosti za zmago na Evrovizji 2019SMEH: To je storila ptica, ko je ugotovila, da se golf žogice odbijajo od tal