Med sprehodom v gozdu mu je zastal dih! To je prizor, ki ga je posnel na kamero...

Vedno so nam govorili, da narava okoli nas živi. Vsi se zavedamo, da je ta trditev resnična, a prizora, kot ga je na kamero posnel moški iz Kanade, ne vidimo vsak dan.

Med sprehodom po gozdu je namreč naletel na prizor, ob katerem je ostal brez besed.

Daniel Holland iz Kanade se je v okolici Quebeca sprehajal po gozdu, nato pa naletel na prizor, pri katerem je vse izgledalo, kot da gozd resnično diha. Tla so se namreč premikala skupaj z drevesi, podobne prizore pa so v Kanadi posneli tudi drugi pohodniki.

In kaj se je v gozdu dogajalo v resnici? Če zaupamo poznavalcem, ima veliko vlogo pri takih prizorih prav veter. Po nevihti se tla napolnijo z vodo, zaradi česar se zmanjša trdnost strukture zemlje. Ko zatem zapiha, se sila premakne v deblo in korenine rastlin, tla pa se začenjo premikati.

Poglejte si, kakšen prizor je na kamero posnel moški iz Kanade, ko je obiskal gozd v bližini Quebeca.
Trenutni članek je brez komentarja.
Te je dovolj v hlačah, da postaneš prvi komentator? 😆
Najboljši posnetki tedna
Brezplačno se naroči na Klip novice tedna in prejmi top posnetke na email naslov.
VIDEO: V gostilni je zapela ob harmoniki, njen glas danes obkroža SlovenijoVIDEO: Zmago Jelinčič znova udaril: "Kdo hoče uničiti našo deželo Slovenijo?"Šefi vas ne bodo več izkoriščali, od podjetja lahko zahtevate odškodninoVIDEO: Prostovoljni gasilci iz Slovenije postali svetovni prvakiŽena Bode Millerja v šoku, to je razkril ultrazvok po smrti njune 19-mesečne hčerkeFant je svojega psa iskal več tednov. Ko je prišel iz šole, je ob prizoru zajokal!16-letnik svet navdušil s petjem Elvisa Presleyja, njegov glas ti naježi kožoNa smrtni postelji je papigi rekla, da jo ima rada. Odziv ptice ti orosi oči!Slovenec postal zvezda, tako je zaplesal v britanski različici Zvezde plešejoPovsem od blizu je ustrelil grizlija, medved je še vedno tekel za njimVIDEO: To je posnetek, s katerim se je Dallas poklonil Dončiću v NBAVIDEO: Škandal v slovenski ligi, sodnik pobesnel nad nogometašemMali fant občinstvu ukradel srce, navdušil jih je s petjem country pesmiPolicisti šokirali slovenske voznike, tako izgleda vožnja s pijanimi očaliVIDEO: Na Hrvaškem padel gol leta, zadetek te pusti brez besedZapel je uspešnico Queenov, z glasom bi navdušil še Freddieja MercuryjaDeklici je zdrsnilo v reko, življenje ji je rešil mladi junakKvartopirci pokazali svoj talent, tako so zapeli legendarno pesem QueenovPosnetek policistov vam bo dal misliti! To so grozote, ki so jim priča med delomJe to najbolj nesrečni delavec? Iz svojih napak se ni nič naučil...Vsak dan pripelje klavir na isto mesto, z igranjem mimoidoče gani do solzBoste še vozili pijani? To je slovenski posnetek, ki ti da misliti...Svojo pokojno ženo je opisal umetnici, risba ga je ganila do solzSMEH: To je med igro nogometa storil oče, da bi preprečil zadetekNemški učitelj obstal v šoku, to se mu je zgodilo med predavanji